pulóver PENTAGON® félfödeles együléses hintó Dare To Be Tactical keveredés grey

pulóver PENTAGON® félfödeles együléses hintó Dare To Be Tactical keveredés grey

pulóver PENTAGON® félfödeles együléses hintó Dare To Be Tactical keveredés grey

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 15 369 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

pulóver PENTAGON® félfödeles együléses hintó Dare To Be Tactical keveredés grey - termékleírás

pulóver PENTAGON® félfödeles együléses hintó Dare To Be Tactical keveredés grey A Pentagon Phaeton egy egyszerű, lapos Styleú pulóver, lapos varratDovodkal, sport- és szabadidős ruházatra egyaránt. A Pheaton pulóverhez kapucnival és kenguru zseb tartozik. Kellemes anyag A pulóver kellemes pamutkeverékből készül, 75% pamut és 25% poliészter arányban. A pulóver belseje puha polárral van bélelt, így enyhén hidegebb időben is melegít. Az anyagot kifejezetten azVenat fejlesztették ki, hogy eltávolítsák és eltávolítsák az izzadságot, és kiküszöböljék a szagDovodat, így a pulóver friss marad, mint a normál ruházat. Lasting nyomtatás A Phaeton Dare pulóver mellkasán nyomtatott minőségi nyomat van, amelyen 'merj taktikának merni' felirattal ellátni. Anyagi részletek 75% pamut, 25% poliészter Fő előnyei kellemes meleg anyag bolyhos bélés elasztikus szegély alakú memóriával és alsó mandzsettával lapos varratDovod csatlakoztatott kézi zsebek visszahúzható motorháztető kiváló minőségű megkülönböztető nyomtatás a mellkason speciális kezelés az izzadság eltávolítására, a szagDovodat kiküszöbölve Pulóverek és kardigánok » Cipzáros pulóverek, kardigánok » pulóver PENTAGON® félfödeles együléses hintó Dare To Be Tactical keveredés grey

pulóver PENTAGON® félfödeles együléses hintó Dare To Be Tactical keveredés grey - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatPulóverek és roláky-1,00-61099090
KategóriaPulóverek, Hinták, Kardigánok

pulóver PENTAGON® félfödeles együléses hintó Dare To Be Tactical keveredés grey - ár és elérhetőség előzményei

pulóver PENTAGON® félfödeles együléses hintó Dare To Be Tactical keveredés grey - egyéb érdekes termékek

pulóver PENTAGON® félfödeles együléses hintó Dare To Be Tactical keveredés grey - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?