A népszerű Nyírfacukor puding után megérkezett a mennyei Panna krémpuding is, ami főzés nélkül, percek alatt elkészíthető. Csak keverje el egy kis tejjel, vagy bármely tetszőleges növényi itallal, és azonnal kész is a krémes finomság! Hagyja a főzést és az időigényes
Mártásokhoz, sűrítéshez... Javasoljuk házilag készített pudingokhoz, valamint szószok, öntetek sűrítéséhez. SŰRÍTÉS: Hideg folyadékkal összekeverni és folyamatos keverés mellett a forrásban lévő folyadékhoz önteni
Felhasználható mártások, puding vagy krém készítéséhez, ételek besűrítésére. Génmanipulált összetevőktől mentes
Kiszerelés: 500 g. Felhasználható mártások, puding, krém készítéséhez, ételek besűrítésére
A zselatin felhasználható kocsonya, puding, gumicukor és különféle desszertek készítéséhez, szószok és levesek sűrítéséhez. Használatával sűríthetjük a lekvárféleségeket és a sütemények, torták krémjeit. Összetevők: 100% marha zselatin Kiszerelés: 250g Allergén
Gluténmentes, csökkentett szénhidráttartalmú hidegen kikeverhető puding. A mentes logóval ellátott termékeink külön üzemben készülnek, amelyek a rajtuk található jelölésnek megfelelő allergén anyagot nem tartalmaznak, keresztszennyeződés nem fordulhat elő. A cukor helyett
Csodálatosan krémes puding a tonka bab egyedülálló illatával. Elkészíthető teljes tejjel és szójatejjel egyaránt. Egy csomaghoz fél liter tej szükséges. Elkészítési javaslat: Hat evőkanálnyi tejet vegyünk ki fél literből, és keverjük el a pudingporral. Tegyünk hozzá két
Csodálatosan krémes puding, mely készülhet teljes tejből, rizs- és szójatejből egyaránt. Elkészítés: először keverjük el a pudingport 6 evőkanál hideg tejjel és 2 evőkanál cukorral, majd öntsük bele 0,5 liter forró tejbe, és rövid ideig főzzük. Összetevők:
Felhasználható pudingokhoz, krémekhez, ételek besűrűsítésére és lepénykenyér sütéséhez. A zabból készített különböző finomságú liszteket különféle liszttel sűrítendő ételekhez adhatjuk sűrítőanyagként, vagy bármilyen pékárút, illetve otthoni termékeket
A valódi bourbon vaníliával ízesített krémes puding készülhet teljes tejből, rizs- és szójatejből egyaránt. Elkészítés: keverjük el a pudingport 6 ek. hideg tejjel és 2 ek. cukorral, majd öntsük bele 0,5 liter forró tejbe, és rövid ideig főzzük. Összetevők:
Zselésítő tulajdonsága miatt alkalmas pudingok, krémek, levesek, mártások készítéséhez is. Főleg az étel állagának kialakításában játszik szerepet
A Dr. Oetker Eredeti Vanília Puding a legrégebbi és legkedveltebb főzőpudingunk. Egy örök klasszikus, melyet az egész család szeret. A Dr. Oetker Eredeti Puding a termékválaszték klasszikus eleme, 1894 óta a kompetencia, a minőség és az élvezet védjegye. Adjon gyermekének még
Összetevők Édesítőszer (xilit); Módosított keményítő; Zsírszegény kakaópor (13%); Sovány tejpor; Aroma Az allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatókÖsszetevők Édesítőszer (xilit); Módosított keményítő; Zsírszegény kakaópor (13%);
A tejkaramella ízű Dr. Oetker Puding a gyermekkor édes ízét idézi fel. Kényeztesse Ön is a család kisebb és nagyobb tagjait ezzel az ínycsiklandó finomsággal
Pudingok, kásák, sütemények fehérje tartalmának növelésére is alkalmas, bátran főzhetünk, süthetünk vele
A zabpehelyliszttel kiválóan helyettesíthető a fehér liszt, a GI-e is alacsonyabb, így kevésbé emeli meg a vércukorszintet Miért jobb a zabpehelyliszt a búzaliszttől?A zabban a többi gabonaféléhez képest jóval kevesebb keményítő van, jelentős mennyiségű ún. béta-glükánt