póló Kari Traa Tikse Tee Bazsarózsa

póló Kari Traa Tikse Tee Bazsarózsa

póló Kari Traa Tikse Tee Bazsarózsa

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 22 140 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

póló Kari Traa Tikse Tee Bazsarózsa - termékleírás

póló Kari Traa Tikse Tee Bazsarózsa A puha és sima Merino gyapjú alapréteg a nők és a lányDovod számára, akik egyszerűen csak Enjoyik őket 'a testben'. A karcsú anyag szintén izgalmas edzést nyújthat egy meleg nyári napon A panel kialakítású , ellentétes színekben lévő, összetéveszthetetlen részleteket 4-szeres rugalmas anyagba ágyazva, egy olyan vágással, amely bevezeti a női görbéket , támogatja sportos ambícióinkat anélkül, hogy veszélyeztetné a szárnyak szabadságát . A lekerekített nyakkivágás és a szoros illesztés megkönnyíti a rétegzést. A gyorsan száradó, 4 utas rugalmas gyapjú anyag kiváló nedvességet, nagy lélegzetet és bátran ellenáll a szagDovodnak . Mit akarsz még? Minden varrat úgy helyezkedik el, hogy ne irritálja a test bőrét. Anyag : 100% Merinó gyapjú, fő : 17,5 mikron 150g, egyéb : 17,5 mikron 130g Vágás : Vékony MVenaetek : XS - XL A Kari Traa nemcsak az olimpiai Venamekből , hanem a sikeres sportmárkák kreatívjává vált . A női formákhoz illeszkedő sportruházat, valamint az aktív és sportos életmód követelményeinek kielégítése. A legtöbb Kari Traa termékeket úgy tervezték, hogy a tizenévesek viseljenek. A Merino gyapjúnak köszönhetően a mosoda meleg és ugyanakkor vékony és kényelmes. A Kari Traa kalapDovodat és kesztyűket is gyárt. Ha egyedi tervezésű női zakókat és nadrágot keres, akkor a megfelelő helyen is tartózkodik. A dzsekik és a nadrágDovod nemcsak a formatervezésükhöz tartoznak, hanem a nők számára is testre szabott és tökéletesen illeszkednek. Sport széldzsekik, pulóverek, melltartók és rengeteg kiegészítő is megtalálható. Ideális, hogy aerobik, zumba, fonás, vagy csak futni akarsz. Teljesen egyedülálló a Kari Traa bras. A melltartókat úgy tervezték, hogy maximális sportolási kényelmet biztosítsanak. A hevederek megerősítettek, az egész melltartó szabadon vágva, gyorsan száradó szövetből készül és tökéletes rögzítő rendszerrel rendelkezik. A két szövet egyedülálló kombinációjának köszönhetően és a különböző sztreccs jelzéseknek köszönhetően megakadályozza a kellemetlen dudorDovodat, és így túlzott törést és törést eredményez. Még melltartó nélkül sem Enjoyte az ilyen sportkomfortot és a lehetőséget, hogy minden tevékenységet teljes sebességgel Enjoyhessen. Thermo » Rövid ujjú pólók » póló Kari Traa Tikse Tee Bazsarózsa

Ez a termék a kategóriába tartozik Rövid ujjú pólók a márkától Kari Traa az e-shop kínálatában Gamisport.hu.

Termék póló Kari Traa Tikse Tee Bazsarózsa csoport termékei között található Merinó pólók a márkától Kari Traa, boltban megtalálod Gamisport.hu.

póló Kari Traa Tikse Tee Bazsarózsa - termék paraméterei

póló Kari Traa Tikse Tee Bazsarózsa - ár és elérhetőség előzményei

póló Kari Traa Tikse Tee Bazsarózsa - egyéb érdekes termékek

póló Kari Traa Tikse Tee Bazsarózsa - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?