Póló BLACK HEART Vintage Style  fekete  XL

Póló BLACK HEART Vintage Style fekete XL

Póló BLACK HEART Vintage Style  fekete  XL

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 10 200 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Póló BLACK HEART Vintage Style fekete XL - termékleírás

Rövid ujjú, kerek nyakkivágású póló, stílusos nyomtatás és kényelmes viselet.. A pamutból készült BLACK HEART Vintage Style Póló olyan kényelmes, hogy állandóan hordani akarod majd. Ennek eredményeként tökéletes a mindennapi használatra. A lázadó nyomat miatt kifejezetten motorosok számára készült. Mutasd meg, hova tartozol!Technikai adatok - Póló BLACK HEART Vintage Style: Rövid-ujjú póló Kerek nyakkivágás  Kiváló minőségű nyomtatás Kényelmes illeszkedés Anyaga:  100% pamut

Termék Póló BLACK HEART Vintage Style fekete XL csoport termékei között található Férfi pólók, a márkához tartozik Black heart, mérete az XL, a színes változat fekete, az e-shopban megtalálod insportline.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Rövid ujjú pólók a márkától Black heart, mérete az XL, a színes változat az fekete az e-shop kínálatában insportline.hu.

Póló BLACK HEART Vintage Style fekete XL - termék paraméterei

Színfekete
Méretfekete
Kategóriapólók, Férfi pólók, Rövid ujjú pólók
MárkaBlack heart
MéretXL
Színfekete
E-shopinsportline.hu

Póló BLACK HEART Vintage Style fekete XL - ár és elérhetőség előzményei

Póló BLACK HEART Vintage Style fekete XL - egyéb érdekes termékek

Póló BLACK HEART Vintage Style fekete XL - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?