Póló BLACK HEART Commander  fekete  3XL

Póló BLACK HEART Commander fekete 3XL

Póló BLACK HEART Commander  fekete  3XL

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 10 500 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Póló BLACK HEART Commander fekete 3XL - termékleírás

Kényelmes, rövid ujjú, kerek nyakú póló stílusos nyomtatással.. A pamutból készült BLACK HEART Commander póló olyan kényelmes, hogy állandóan hordani szeretnéd. Ennek köszönhetően mindennapi használatra tökéletes. A kiváló minőségű lázadó nyomtatás azonban kifejezetten motorosok számára teszi alkalmassá. Mutasd meg, hova tartozol!Technikai leírás - Póló BLACK HEART Commander: Rövidujjú póló  Kerek nyakú Kiváló minőségű nyomtatás Kényelmes illeszkedés Anyaga: 100% pamut

Ezt a terméket a csoportban találja Férfi pólók, a márkához tartozik Black heart, mérete az 3XL, a színes változat fekete, az e-shopban megtalálod insportline.hu.

Termék Póló BLACK HEART Commander fekete 3XL termékcsoporthoz tartozik Rövid ujjú pólók a márkától Black heart, mérete az 3XL, a színes változat az fekete az e-shop kínálatában insportline.hu.

Póló BLACK HEART Commander fekete 3XL - termék paraméterei

Színfekete
Méretfekete
Kategóriapólók, Férfi pólók, Rövid ujjú pólók
MárkaBlack heart
Méret3XL
Színfekete
E-shopinsportline.hu

Póló BLACK HEART Commander fekete 3XL - ár és elérhetőség előzményei

Póló BLACK HEART Commander fekete 3XL - egyéb érdekes termékek

Póló BLACK HEART Commander fekete 3XL - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?