Pedál Kellys MASTER NEW

Pedál Kellys MASTER NEW

Pedál Kellys MASTER NEW

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 6 600 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Pedál Kellys MASTER NEW - termékleírás

Pedál Kellys MASTER NEW - könnyű súly,minőségi taposó pedál, MTB és cross trekking kerékpárokhoz ajánlott. A KELLYS MASTER NEW pedál minőségi, ellenálló taposó pedál. A KELLYS MASTER NEW pedál MTB és cross trekking kerékpárokhoz alkalmas. A pedál tömített golyós csapágyazással ellátott. A hosszú élettartamra garancia a pedál alumínium teste, acél taposó kerete, amely csavarokkal van rögzítve. A nagyobb biztonság érdekében fényvisszaverő prizmákkal felszerelt a KELLYS MASTER NEW pedál.Technikai adatok - Pedál Kellys MASTER NEW:  MTB, Cross Trekking kerékpárokhoz ajánlott a pedál taposó pedál  alumínium test, acél taposó keret csavarokkal rögzítve  tömített golyós csapágyazás  fényvisszaverő prizmákkal ellátott a pedál  pedál súlya: 262g/pár  

Termék Pedál Kellys MASTER NEW csoport termékei között található Kerékpár pedálok, a márkához tartozik Kellys, boltban megtalálod insportline.hu.

Pedál Kellys MASTER NEW - termék paraméterei

Pedál Kellys MASTER NEW - ár és elérhetőség előzményei

Pedál Kellys MASTER NEW - egyéb érdekes termékek

Pedál Kellys MASTER NEW - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?