Pandora Polírozó kendő

Pandora Polírozó kendő

Pandora Polírozó kendő

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 800 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Pandora Polírozó kendő - termékleírás

A Pandora kétoldalas polírozó kendőt kifejezetten az összes Pandora ékszer gyors és hatékony tisztításához és polírozásához tervezték. A fehér oldala gyengéd tisztító oldattal van átitatva, ami eltávolítja a sterling ezüst és a 14 karátos arany szennyeződéseit (NE HASZNÁLJA A FEHÉR OLDALAT A PANDORA ROSE ÉS PANDORA SHINE KOLLEKCIÓ ÉKSZEREIN!) A kendő visszaadja fényüket anélkül, hogy károsítaná a fém felületkezelését. Használja a rózsaszín oldalt a Pandora ékszerek fényesítéséhez, hogy visszaadja a fényüket. (A RÓZSASZÍN OLDAL A PANDORA ROSE-HOZ ÉS SHINE-HOZ IS ALKALMAS.) Használati útmutató: Az ékszerek kíméletes tisztításához használja a polírozó kendő fehér oldalát az összes szennyeződés és folt eltávolításához. Tisztítás után a kendő rózsaszín oldalával kifényesítheti az ékszert.

Termék Pandora Polírozó kendő termékcsoporthoz tartozik ékszerek -, márka kínálatában szerepel Pandora, boltban megtalálod Szofia.hu.

Pandora Polírozó kendő - termék paraméterei

Pandora Polírozó kendő - ár és elérhetőség előzményei

Pandora Polírozó kendő - egyéb érdekes termékek

Pandora Polírozó kendő - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?