PANDORA ME aranyozott meghosszabbított pavé szemes fél pár fülbevaló  fülbevaló 262796C01

PANDORA ME aranyozott meghosszabbított pavé szemes fél pár fülbevaló fülbevaló 262796C01

PANDORA ME aranyozott meghosszabbított pavé szemes fél pár fülbevaló  fülbevaló 262796C01

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 17 500 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

PANDORA ME aranyozott meghosszabbított pavé szemes fél pár fülbevaló fülbevaló 262796C01 - termékleírás

PANDORA ME fél pár fülbevaló, amelyre maximum 3 mini medál, egy összekapcsoló elem, medalion, dupla vagy styling láncszem akasztható fel. A középen lévő pálcika csak díszító elem, és nem szolgál medálok hozzáadására. A fülbevalót darabonként árusítjuk. Az új PANDORA ME koncepció még nagyobb szabadságot biztosít Önnek saját ékszerkombinációinak létrehozásában. Élvezze a maximális eredetiséget és szabadságot. Hogyan építsük fel a PANDORA ME ékszereket? Méret: 2 x 22 mm. A káprázatos és elegáns aranyozott PANDORA kollekciót a réz és ezüst egyedülálló kombinációja hozza létre, mely sárga arannyal van bevonva. Felhívjuk a figyelmét, hogy a magas réztartalmú ékszerek lágy színe az idő múlásával a viselés következtében hangsúlyosabbá, és enyhén rózsaszínűbbé válhat. Az ékszerek aranyozása csak ideiglenes felületkezelés, és a garancia nem vonatkozik azok kopására.

Termék PANDORA ME aranyozott meghosszabbított pavé szemes fél pár fülbevaló fülbevaló 262796C01 termékcsoporthoz tartozik Fülbevaló -, a márka gyártja Pandora, az eladó ajánlatában Szofia.hu és alkalmas .

Ez a termék a kategóriába tartozik Dupla fülbevaló, a márkához tartozik Pandora, az eladó ajánlatában Szofia.hu és úgy van kialakítva .

PANDORA ME aranyozott meghosszabbított pavé szemes fél pár fülbevaló fülbevaló 262796C01 - termék paraméterei

Valamire tervezveDámske
KategóriaFülbevaló -, Fülbevaló, Medálok, Előke, Párnák, Dupla fülbevaló
MárkaPandora
Valamire tervezve
E-shopSzofia.hu

PANDORA ME aranyozott meghosszabbított pavé szemes fél pár fülbevaló fülbevaló 262796C01 - ár és elérhetőség előzményei

PANDORA ME aranyozott meghosszabbított pavé szemes fél pár fülbevaló fülbevaló 262796C01 - egyéb érdekes termékek

PANDORA ME aranyozott meghosszabbított pavé szemes fél pár fülbevaló fülbevaló 262796C01 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?