A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 6 247 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
A lecitin szinte minden életfunkciónkban részt vesz, nélkülözhetetlen alkotóeleme a sejteknek, különösen a sejthártyának és az idegszövetnek. A lecitin az egyik összetevője azon fehérjéknek, melyek a vérben a zsírok szállítását végzik. Fő összetevői: A lecitin fő alkotóelemei telítetlen zsírsavak, foszfátok, valamint a kolin és az inozitol. Mindkét utóbbi anyag létfontosságú funkciókat lát el a szervezetben, legfontosabb szerepük az idegi ingerületek átvitelében van, de többnyire zsírégető és zsírbontó anyagként tekintenek rájuk, mivel megakadályozzák a májban a nagy mennyiségű zsír lerakódását. A kolin kulcsszerepet tölt be a biológiai membránok (sejtfal, agyburok falai) szerkezetében. Gyakran kapcsolódik vitaminokhoz, valamint oldatban tartja a koleszterint, ezáltal gátolja annak lerakódását a májban és az erek falában. Jelentős a szerepe az egészséges keringés fenntartásában is. Az inozitol a növényi eredetű élelmiszerekben fordul elő. Az emberi agyban nagy mennyiségű inozitol tárolódik. A máj egyik feladata a zsírok lebontása, hogy a szervezet energiaforrásként fel tudja azokat használni. Hogyha nem megfelelő a zsírbontás, akkor a zsírok felhalmozódnak, avassá válnak, szabad gyököket termelnek, melyek aztán megrongálják a májsejteket. A májsejtekben található lecitin segít a májnak feladata ellátásában, különösképp a zsírok anyagcseréjét támogatja, illetve a zsírok szállítását és energiaként történő felhasználását. A lecitin segít megőrizni a zsírok folyékony állagát, emiatt a zsírok nem tapadnak hozzá az érfalakhoz és az artériákhoz, tehát biztosítja a vér megfelelő áramlását, valamint nagyban hozzájárul a megfelelő szív–és érrendszer működéshez, erősíti a szívizomzatot, csökkenti a koleszterinszintet. A máj megfelelő működése létfontosságú a zsír-, szénhidrát-és fehérje-anyagcserében, valamint a szervezetbe jutott méreganyagok, vegyszerek, gyógyszerek méregtelenítésében. Amikor rendszeresen és túlzott mértékben történik az egészségtelen ételek fogyasztása, a máj túlterheltté válik. Ezek az ételek ugyanis rengeteg zsírt, tartósítószert, „méreganyagokat“ tartalmaznak, s a máj nem győzi ezeket feldolgozni, tehát nem tudja megfelelő módon lebontani a zsírokat, és nem tud megszabadulni a káros anyagoktól. A szervezet ebben az esetben, hogy megvédje magát a méreganyagok káros hatásaitól, elraktározza ezeket az anyagokat. Ezek a raktárak jelentik a zsírszöveteket. Sokaknál tehát az elhízás oka lehet a máj nem megfelelő, gyenge működése, mivel a sok ártalmas anyagot nem tudja feldolgozni. Ennek következménye a súlygyarapodás, különösen a has tájékon, illetve a narancsbőr kialakulása is. A máj kulcsfontosságú szerepet tölt be a zsír-anyagcserében és a méregtelenítésben. A lecitin elősegíti a máj optimális működését a zsírok lebontását és szállítását. A lecitin kedvező hatásai: A zsírégetésen kívül viszont számos más létfontosságú funkciót tölt be. Ma már nem vitatott, hogy a lecitin elengedhetetlen az agysejtek növekedéséhez és azok optimális működéséhez. Hiánya többek között okozhat memóriazavart, fejfájást, ingerültséget vagy koncentrációs nehézséget. Enyhíti, illetve megszünteti az ízületi és reumatikus fájdalmakat sportolóknál, és időseknél egyaránt segíti az izmok regenerációját, valamint időjárási frontra érzékenyek számára is javasolt. Antioxidáns tartalma segít megelőzni a daganatos betegségek kialakulását. A lecitin emulgeáló hatása – amikor is a víz és a zsír oldódni tud egymással – nélkülözhetetlen tulajdonság számunkra. Optimális esetben az epesav és a koleszterin között létfontosságú egyensúly uralkodik. A lecitin az epefolyadékban emulgeátorként működik, a koleszterin oldása érdekében. Így a felesleges koleszterin nem okoz elakadást az epevezetékben, csökken az epekő kialakulásának kockázata. A lecitin további pozitív tulajdonsága, hogy egészségesebbé teszi a hajat és csökkenti a hajhullást. Felhasználási javaslat (75kg-os testtömeghez) fogyókúrához: Napi gyakorisággal érdemes a reggeli és az esti órákban egy-egy teáskanálnyi mennyiséget (~3,5g) fogyasztani. Keverhető Cocomas kókuszkrémbe, vagy egyéb zsírosabb ételfélébe. A lecitin zsírban oldódik, így vízzel nem célszerű keverni. Nagyobb intezitású fogyás elérésének érdekében a fenti mennyiség növelhető! Lecitin összetétele: Kolin, linolsav, linolénsav, inozitol
Felhasználási javaslat (75kg-os testtömeghez) fogyókúrához: Napi gyakorisággal érdemes a reggeli és az esti órákban egy-egy teáskanálnyi mennyiséget (~3,5g) fogyasztani. Keverhető Cocomas kókuszkrémbe, vagy egyéb zsírosabb ételfélébe. A lecitin zsírban oldódik, így vízzel nem célszerű keverni. Nagyobb intezitású fogyás elérésének érdekében a fenti mennyiség növelhető! Lecitin összetétele: Kolin, linolsav, linolénsav, inozitol
Termék Paleolit napraforgó lecitin 300 g EAN kóddal rendelkezik 5999564042340.
A lecitin szinte minden életfunkciónkban részt vesz, nélkülözhetetlen alkotóeleme a sejteknek, különösen a sejthártyának és az idegszövetnek. A lecitin az egyik összetevője azon fehérjéknek, melyek a vérben a zsírok szállítását végzik. Fő összetevői: A lecitin fő
Eritrittel édesített csokoládé 70% kakaótartalommal. Egészséges és finom nassolnivaló. Összetevők: kakaómassza, édesítőszer: eritrit (29%), kakaóvaj, emulgeálószer: napraforgó lecitin, aroma, édesítőszer: szteviol glikozidok (0,02%). Kakaó szárazanyag legalább 70%. Mi is az
Eritrittel édesített csokoládé 70% kakótartalommal. Sajnos megtévesztésnek több csokoládét is megbélyegeznek ezzel a címmel, pedig az igazi étcsokoládé kb. 60-70%-ban tartalmaz kakaót. Így még nem keserű, viszont a különleges aromák igazán jól kiérződnek belőle
T.M. NAPRAFORGÓ LECITIN 120 G: • hozzájárulhat a sejtek, izomzat, idegsejtek állapotának javításához • csökkentheti a koleszterinszintet • segíti a szívizomzat munkáját • javíthatja a szellemi teljesítőképességet, serkenti az agyműködést • zsírban oldódó, ezért
Xilittel édesített étcsokoládé 70% kakaótartalommal Összetevők: kakaómassza, édesítőszer: xilit (nyírfacukor), kakaóvaj, emulgeálószer: napraforgó lecitin, vanília aroma. Kakaó szárazanyag legalább 70%. A kakaó pozitív élettani hatásai valóban értékesek, minőségi
A lecitin (már néven foszfatidilkolin) egy természetes, zsírszerű anyag, a foszfolipidek egyike, semleges és poláros lipidek természetes keveréke. A sejtfal fontos építőeleme, szükséges az emberi szervezet élő sejtjeinek optimális működéséhez, kiemelt szerepe van a csontvelő,
A szezámmag kedvelők számára kitűnő választás. Dúsítsátok lágy belezetét ropogós napraforgó maggal, fekete szezámmaggal, tökmaggal stb. Összetevők: tápióka keményítő, szezámmag préselvény liszt, lenmagpehely, útifű maghéj, PaleoLét sütőpor (savanyúságot
Összetevők: kukoricakeményítő, cirokliszt, sűrítő (guár gumi), emulgeálószer (napraforgó lecitin), rizsszirup 8%, kókuszolaj, shea vaj, aroma, kölesliszt 10%, rizsliszt
ÖsszetevőkVíz; Napraforgó olaj; Rizs (6,9%); Emulgeálószer (napraforgó lecitin); Stabilizátorok (guargumi, xantán-gumi, karragén); Tengeri sóAz allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatókTápértékre vonatkozó információkAdagra 100g /
ÖsszetevőkVíz; Napraforgó olaj; Rizs (6,9%); Emulgeálószer (napraforgó lecitin); Stabilizátorok (guargumi, xantán-gumi, karragén); Tengeri sóAz allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatókTápértékre vonatkozó információkAdagra 100g /
A termék elsősorban a paleolit táplálkozás megkönnyítésére jött létre, de más allergéneket kerülő és alacsony szénhidráttartalmú diétába is remekül beilleszthető. A gesztenyelisztet napon szárított gesztenyék őrléséből nyerik. Mind kalóriatartalma, mind a
A PaleoLét lisztkeverékek megalkotásakor elsődleges szempont volt, hogy az életmódváltásban gondolkodók számára olyan termékeket kínáljanak, amelyek a hétköznapi rohanásban változatosan, könnyedén elkészíthetőek és a hagyományos ízvilághoz hasonlatosak. Felhasználási
Ivóvíz, Napraforgóolaj, Rizs (6,6%), Emulgeálószer (lecitinek (napraforgó)), Stabilizátorok (karragén, guargumi, xantángumi), Tengeri só Nem tartalmaz : Glutént tartalmazó gabonafélék, Tej
Összetevők: fehér bab 35%,pritamin paprika,hagyma,sárgarépa,napraforgó olaj,sűrített paradicsom, asztali só,fekete egész bors,babérlevél
Termék leírása: bio napraforgó olaj, víz, bio tojás, bio mustár, (mustármag, víz, borecet, tengeri só), Tápértékjelölés 100g-ban: -Energia: 2017 KJ (734 kcal) -Szénhidrát: 2 g -Cukor: 2g -Fehérje: 1 g -Zsír:80g, amiből telített zsírsav: 9,7g -Rost: 0g -Só: 0,72g
Eritrittel édesített csokoládéval bevont aszalt meggy szemek. Összetevők: Aszalt meggy (30%),Édesítőszer: Eritrit, Kakaópor, Kakaóvaj, Kókuszliszt, Pálmazsír, Édesítőszer: Szteviol glikozidok Kakaó szárazanyag a bevonatban minimum 60%. Kiszerelés: 100g Mi is az Eritrit? Az
A termék elsősorban a paleolit táplálkozás megkönnyítésére jött létre, de más allergéneket kerülő és alacsony szénhidráttartalmú diétába is remekül beilleszthető. A Paleolit szezámos száraztészta azért jött létre, hogy a paleolit táplálkozást folytatók is
A termék a paleolit táplálkozás megkönnyítésére jött létre, de más allergéneket kerülő és alacsony szénhidráttartalmú diétába is remekül beilleszthető
Összetevők: tápióka keményítő, madagaszkári bourbon vanília, kurkuma. Hozzávalók: 1 tasak PaleoLét pudingpor, 6 ek eritrit vagy 5 ek nyírfacukor, 500 ml zsíros növényi tej. Elkészítés: A pudingport az eritrittel, kevés hideg tejjel csomómentesre elkeverjük. A maradék tejet is
Kérjük figyelmesen olvassa el a termékleírást. A termékkel kapcsolatos esetleges kérdéseit felteheti telefonon, vagy e-mailben is. Csokis brownie Összetevők: Kókuszvirág cukor, kakaópor, kókuszliszt, Cavalier étcsokoládé pasztillák (kakaómassza, dextrin, inulin, oligofruktóz,
Kérjük figyelmesen olvassa el a termékleírást. A termékkel kapcsolatos esetleges kérdéseit felteheti telefonon, vagy e-mailben is. Csokis brownie Összetevők: Kókuszvirág cukor, kakaópor, kókuszliszt, Cavalier étcsokoládé pasztillák (kakaómassza, dextrin, inulin, oligofruktóz,
PALEOLIT gesztenye ízű krémmel töltött étcsokoládé édesítőszerrel, eritrittel és sztíviávalEgészséges és finom nassolnivaló. Összetevők: étcsokoládé 60% (kakaómassza, édesítőszer: eritrit, szteviol glikozidok (0,02%), kakaóvaj, emulgeálószerek: napraforgó lecitin,