Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Válogatott kávéfajta, eredeti csokoládé praliné aromájával (min. 1,8%). Koffein nélkül. Előkészítés: az őrlési érdességet igazítsa a kiválasztott előkészítési módszerhez kávé. Használjon adagonként legalább 2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét. Öntsön forró kávét 93-94 ° C hőmérsékletre. Őrlés után tárolja hűvös helyen és szárazság, levegőhöz jutás nélkül. Tartalom: 150 g Származási ország : Csehország
Termék OXALIS Belgické pralinky bez kofeinu 150 g az EAN kód írja le 8595218032827.
Valamire tervezve | unisex |
Kategória | Csokoládé |
EAN | 8595218032827 |
Golyóstoll, 0,38 mm, nyomógombos, STABILO Liner 308, rózsaszín - átlátszó tolltest - ergonomikus kialakítás - a tinta színével megegyező tolltest - nyomógombos tollszerkezet: speciális mechanizmus a tollhegy akadálymentes visszahúzására - kényelmes fogórész a fáradtság-mentes
Szafi Reform Kakaóbab töret 150 gA kakaóbab tulajdonképpen nem más, mint a csokoládé készítésének alapanyaga. A fermentált, szárított és pörkölt kakaóbab adja a csokoládé jellegzetes ízvilágát, ugyanakkor a csoki készítésekor hozzáadott cukrot nem tartalmazza, nem édes,
Azonnal oldódó cikória alapú gabonakávé kivonatok, 100% cikória, klasszikus, csokoládé és karamell ízű ill. 3in1 kiszerelésben . Koffeinmentes, így fogyasztható bármely napszakban. Elkészítési javaslat: 2 teáskanálnyi kivonatot adunk egy csésze forró vízhez vagy tejhez
Összetevők: cukor, csokoládé 17%, (cukor, kakaómassza, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, E476, aroma), glükózszirup, szójaliszt, tojás, narancslé (3,6 %), almalé (3,6%),kukoricaliszt, burgonyakeményítő, oligofruktóz, szójaolaj, zselésítő anyag: pektin, savanyúságot
Összetevők: gabona alap (kukorica liszt, rizsliszt, cukor, laktóz, kakaó, só), csokoládé ízű töltelék 30 százalék (cukor, növényi zsír, kakaómassza 5 százalék, tej, savó, kakaó, emulgeálószer:szója lecitin, aroma). Tartalmazhat földimogyorót, dióféléket, glutén