Örökké medálos kék színű szilikon karkötő

Örökké medálos kék színű szilikon karkötő

Örökké medálos kék színű szilikon karkötő

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 999 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Örökké medálos kék színű szilikon karkötő - termékleírás

Örökké Medálos MoMents szilikon karkötő

Van valaki az életedben, aki különleges és megérdemelne egy szívhez szóló ajándékot? Lepd meg Őt ezzel az egyedi karkötővel!

Az acél medál mérete 12x10 mm, és a karkötőre egy szív és az 'Örökké' feliratot gravíroztuk. Ezzel a különleges ékszerrel mindig emlékeztetheted Őt arra, hogy fontos számodra, és az örökkévalóságig tartó kapcsolatotokat jelképezi. Ideális ajándék bármilyen alkalomra, legyen az születésnap, évforduló vagy barátság ünneplése.

A MoMents egyedi karkötő kollekciónk elegáns, letisztult és könnyű nyárias hangulatú. A karkötőt napi viseletre terveztük, és az acél medál és a szilikon karkötő ellenáll a kopásnak és elszíneződésnek, még vízzel érintkezve sem. Az egyszerű, mégis egyedi karkötő ajándékötletünk fehér színű szilikonból készült, és egy gravírozható acél csúszó medált tartalmaz, amelynek mérete 12×10×6 mm.

A karkötő óraszíj kialakításának köszönhetően minden méretű csuklón kényelmesen hordható. A csat segítségével könnyen állítható, és a karkötő 15 és 18,5 cm-es csuklóméret között is állítható, így garantált a tökéletes illeszkedés.

Lepd meg szeretteidet ezzel az egyedülálló karkötővel, mely örökkévaló üzenetét hordozza, és a különleges pillanatokat örökíti meg az életedben.

Termék Örökké medálos kék színű szilikon karkötő termékcsoporthoz tartozik ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer MoMents, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja karkötők -, a márkához tartozik R.M.ékszer MoMents az e-shop kínálatában Rmekszer.hu.

Örökké medálos kék színű szilikon karkötő - termék paraméterei

Örökké medálos kék színű szilikon karkötő - ár és elérhetőség előzményei

Örökké medálos kék színű szilikon karkötő - egyéb érdekes termékek

Örökké medálos kék színű szilikon karkötő - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?