OfficePro Merope ergonomikus irodai szék Szín: fekete, Fejtámla: fejtámla nélküli

OfficePro Merope ergonomikus irodai szék Szín: fekete, Fejtámla: fejtámla nélküli

OfficePro Merope ergonomikus irodai szék Szín: fekete, Fejtámla: fejtámla nélküli

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 182 100 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

OfficePro Merope ergonomikus irodai szék Szín: fekete, Fejtámla: fejtámla nélküli - termékleírás

Az OfficePro Merope egészségügyi ergonomikus irodai szék segít megőrizni az egészséges testtartást, és így kellemesebbé teszi a munkahelyén vagy otthon ülőmunkával eltöltött mindennapi időt. Maximális kényelem Az anatómiailag kialakított háttámasz, állítható magassággal és mélységgel természetesen segíti a helyes testtartást, így hozzájárul a hátfájás megelőzéséhez. A háttámla önhordó hálóval van kárpitozva, ami nagy mértékben légáteresztő. Az ülés fekete szövettel kárpitozott, hideghab párnázással. További előny a különböző irányban, jobbra és balra állítható magasságú kartámasz. A deréktámasz 3 pozícióba állítható. A széken lehetőség van az ülés magasságának és az ellensúly erejének beállítására a felhasználó súlyának megfelelően, ami megakadályozza a váratlan elcsúszást a széken való elhelyezkedés közben. A szék ergonomikusan kialakított elülső része megfelelő lábtartást biztosít. A 4 reteszelő pozícióval rendelkező szinkronmechanizmus tetszőleges pozícióban reteszelhető az ülés nagy mértékü egyénre szabása és ergonómiája érdekében. A szék jobb oldalán található kar vezérli az ülésmagasság vízszintes beállítását. A bal oldali karmechanizmus a háttámla reteszelését a kiválasztott pozícióba állítja. Az alsó helyzetben lévő kar kioldja a reteszelő mechanizmust és elindítja a kilengést. A lengőmechanizmus ellenállása a központi csavarral állítható. Akár fejtámlával, akár anélkül, válassza ki több színváltozat közül a környezetéhez leginkább illőt!     Mindenki számára megfelelő A Merope ergonomikus irodai szék teherbírása 135 kg. Kiváló minőségű anyagokból készült. A kényelmes ülés hideghabot tartalmaz, amely hosszú távú és intenzív használat után is képes megőrizni alakját. A kerekek lágyított felületűek, puha (szőnyeg) és kemény padlókhoz (laminált, fa, PVC, csempe) egyaránt alkalmasak. Garancia A gyártó 3 éves jótállást nyújt az ergonomikus irodai székre. A jótállás a termék minden alkatrészére vonatkozik.

Termék OfficePro Merope ergonomikus irodai szék Szín: fekete, Fejtámla: fejtámla nélküli termékcsoporthoz tartozik Irodai székek, a márkához tartozik OfficePro, az e-shopban megtalálod Fabulo.hu.

OfficePro Merope ergonomikus irodai szék Szín: fekete, Fejtámla: fejtámla nélküli - termék paraméterei

OfficePro Merope ergonomikus irodai szék Szín: fekete, Fejtámla: fejtámla nélküli - ár és elérhetőség előzményei

OfficePro Merope ergonomikus irodai szék Szín: fekete, Fejtámla: fejtámla nélküli - egyéb érdekes termékek

OfficePro Merope ergonomikus irodai szék Szín: fekete, Fejtámla: fejtámla nélküli - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?