OfficePro Karme Mesh ergonomikus irodai szék Szín: fekete

OfficePro Karme Mesh ergonomikus irodai szék Szín: fekete

OfficePro Karme Mesh ergonomikus irodai szék Szín: fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 216 300 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

OfficePro Karme Mesh ergonomikus irodai szék Szín: fekete - termékleírás

Az OfficePro Karme Mesh ergonomikus irodai szék kárpitozott fejtámlával lehetővé teszi, hogy a széket egész napos ülésre használják az irodában vagy otthon, különösen az aktív ergonomikus deréktámasznak köszönhetően, amely támogatja az egészséges ülést és egészségesebb ülőhelyzetet biztosít. Ehhez hozzájárul az állítható fejtámla is, amely lehetővé teszi a nyaki gerinc ellazulását, amikor a fej megdől. Maximális funkcionalitás Az OfficePro Karme Mesh irodai szék számos funkcióval rendelkezik, amelyek segítségével pontosan az Ön igényei szerint állíthatja be. Alapja egy szinkronmechanizmus, a lábtámasz optimális pozícióban történő rögzítésével és az ellensúly erejének könnyű beállításával az Ön súlyának megfelelően. A bal oldali külső vezérlőkar lehetővé teszi a háttámla dőlésszögének az üléstől függetlenül történő beállítását, a belső kar pedig az ülés dőlésszögét állítja be, beleértve a háttámlát is. A hátoldalon található gyűrű alakú kar lehetővé teszi a lengési merevség beállítását, a középső kar pedig az ülés magasságát állítja be. Az első kerék blokkolja az ülésmélység beállítását. Beállítható: a szék teljes magassága az ülés magassága és mélysége a lengési merevség a kartámasz magassága, mélysége és oldalirányú mozgása a fejtámla magassága és dőlésszöge Eközben minden beállítás nagyon intuitív az ülés alatti, könnyen elérhető karok segítségével. Több színváltozat közül válassza ki a környezetéhez leginkább illőt!   Kényelem mindenek felett A magas háttámla kiváló minőségű hálóval borított. A hideghabból készült ergonomikus ülés és a fejtámla kiváló minőségű kárpitanyagokkal van kárpitozva. Az állítható karfák kényelmes pihenést biztosítanak a kezeinek. A Karme Mesh ergonomikus irodai szék teherbírása 120 kg. Az univerzális kerekek kemény padlókhoz és szőnyegekhez egyaránt alkalmasak. Mit kívánhatna még? Az OfficePro Karme Mesh fejtámlával felszerelt ergonomikus irodai széket mindenki értékelni fogja, aki ideje nagy részét ülő munkával tölti. Hagyja magát kényeztetni Ön is! Ne felejtse el megtekinteni a kárpitozott háttámlával ellátott változatot - OfficePro Karme-t sem.   Garancia A gyártó 3 éves jótállást nyújt az ergonomikus irodai székre. A jótállás a termék minden alkatrészére vonatkozik.

Termék OfficePro Karme Mesh ergonomikus irodai szék Szín: fekete csoport termékei között található Irodai székek, a márkához tartozik OfficePro, az e-shopban megtalálod Fabulo.hu.

OfficePro Karme Mesh ergonomikus irodai szék Szín: fekete - termék paraméterei

OfficePro Karme Mesh ergonomikus irodai szék Szín: fekete - ár és elérhetőség előzményei

OfficePro Karme Mesh ergonomikus irodai szék Szín: fekete - egyéb érdekes termékek

OfficePro Karme Mesh ergonomikus irodai szék Szín: fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?