Nyilas csillagjegy medálos ásvány karkötő

Nyilas csillagjegy medálos ásvány karkötő

Nyilas csillagjegy medálos ásvány karkötő

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 6 299 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Nyilas csillagjegy medálos ásvány karkötő - termékleírás

Kifejezetten a Nyilas csillagjegy szülötteinek Nyilas Csillagjegy Medálos Ásvány Karkötő - Bátorság, Optimizmus és Szabadság

 

Ez a gyönyörű ásvány karkötő három energikus ásvány, a tigrisszem, az ónix és az obszidián kombinációjából készült, amelyek tökéletesen illeszkednek a Nyilas jegy energiáihoz. A karkötő nemcsak stílusos kiegészítő, de támogatja a Nyilasok erősségeit, és segít leküzdeni a gyengeségeiket.  

A karkötőben található ásványok és hatásaik:

  • Tigrisszem: Védelmező kő, amely elűzi a negatív energiákat, és erőt ad a nehézségek leküzdéséhez. Erősíti az önbizalmat, a bátorságot és a döntésképességet.
  • Ónix: Erőt, bátorságot és kitartást ad. Segít a céljaink elérésében, és megvéd a negatív befolyásoktól. Támogatja a fegyelmet és az önuralmat.
  • Obszidián: Védelmező kő, amely elűzi a negatív energiákat, és segít a mélyebb önismeretben. Erősíti az önbizalmat és a döntésképességet.  

A Nyilas jegy jellemzői:

  • Bátor, optimista és kalandvágyó
  • Szabadságszerető, független és nyitott
  • Kreatív, intelligens és filozófus
  • Jóindulatú, nagylelkű és segítőkész  

Ez a karkötő tökéletes választás a Nyilasok számára, akik:

  • Szeretnének erősíteni a belső bátorságukat és optimizmusukat
  • Több energiára és vitalitásra vágynak
  • Szeretnének elérni a céljaikat és sikereket elérni
  • Védelmet keresnek a negatív energiák ellen  

A karkötő viselése: A karkötő nyilas (11.23. - 12.21.) jegyhez passzoló obszidián, tigrisszem, ónix és gránát 8mm-es ásvány gyöngyökből áll. Az ásvány golyók gumira vannak felfűzve, így kényelmes a hordása. A karkötő mérete állítható.  

Ajándéknak is tökéletes:

  • Ez a karkötő egy kedves és egyedi ajándék lehet bármelyik Nyilas jegyű ismerősödnek.  

Fontos megjegyzés:

  • Az ásványok hatását nem befolyásolja, hogy ha eltérő a horoszkópod. A karkötőt nyugodtan hordhatja más jegy szülötte is. Bízz a megérzéseidben! Mindig azt az ásványt válaszd, ami a legjobban vonz!

Az ásványok árnyalatai minimálisan eltérhetnek a képen láthatótól, hiszen természetes anyagok, és nincs két tökéletesen egyforma belőlük. Csuklóméretenként a karkötőben található ásványok darabszáma eltérhet a képen láthatótól.

 

Figyelem! Az ásványokat, kristályokat az őskor óta használják a test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az ókori kultúrákban kifejezetten elterjedtek voltak. Az évezredek alatt számtalan tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Ásvány ékszereink leírásánál a meghatározó szakirodalom alapján készült összegzések olvashatók. Fontos! Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok gyógyításban, alternatív terápiaként való használata nem helyettesíti a modern orvostudományt, a gyógyszeres kezelést. Betegség esetén az öngyógyítás helyett kérjük, forduljon szakemberhez!

Nyilas csillagjegy medálos ásvány karkötő - egyéb érdekes termékek

Nyilas csillagjegy medálos ásvány karkötő - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?