Nomad Tales Spirit póráz kutyáknak, stone (sötétszürke), 200 cm hosszú, Ø 10 mm

Nomad Tales Spirit póráz kutyáknak, stone (sötétszürke), 200 cm hosszú, Ø 10 mm

Nomad Tales Spirit póráz kutyáknak, stone (sötétszürke), 200 cm hosszú, Ø 10 mm

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 6 202,50 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Nomad Tales Spirit póráz kutyáknak, stone (sötétszürke), 200 cm hosszú, Ø 10 mm - termékleírás

A bőr igazán szép anyag, de mennyivel jobb, ha előállítása során egyetlen élőlénynek sem kell szenvednie. A Nomad Tales Spirit kőszürke kutyapóráz készítői ezért a vegán bőrt választották az elegáns póráz applikációinak anyagául. De ez a termék más részleteiben is nagyon átgondolt: csekély súlyának köszönhetően kutya és ember számára egyaránt pillekönnyű, ugyanakkor strapabíró.A Nomad Tales Spirit póráz hossza három különböző méretben állítható, továbbá akár vállra akasztva is viselhető. Ha pedig a póráz a természetben tett kirándulások során vagy rossz idő esetén bepiszkolódna, egész egyszerűen mosógépbe helyezve könnyedén tisztítható. A kőszürke Nomad Tales Spirit póráz jellemzői: Stílusos kötélpóráz kutyáknakPrémium minőségben: szeretettel készülElegáns applikációk: vegán bőrbőlOkos kialakítás: háromféle hosszúságban állítható, vállra is akaszthatóBiztonságos fogás: hengeres kötélpóráz, kényelmesen fekszik a kézbenCsekély önsúly: kényelmes viseletElegáns kivitel: válogatott színek, mutatós kidolgozás, Nomad Tales medállalAz egységes megjelenésért: hozzá illő nyakörv is kapható (külön)A közös kalandokhoz: strapabíró anyag30 °C-on mosógépben mosható: higiénikus, gyorsan tisztíthatóA Nomad Tales prémium kollekciójának részePóráz típusa: állítható vezetőpórázAnyag:Póráz: poliészterGyűrűk és karabiner: fémCsatlakozóelemek: műbőrSzín: kőszürkeMéret: 200 cm hosszú, Ø 10 mmÁllíthatóság: 3 hosszúságban állítható (175 / 140 / 115 cm)Megjegyzés: ha kutyája hajlamos erősen húzni a pórázt, javasoljuk, hogy inkább a Nomad Tales kollekció Calma vagy Blush termékeit válassza kedvence számára. Ezek kiegészítésül erős nylon pánttal alábéleltek. A póráz 2 karabinerrel és 3 gyűrűvel állítható a kívánt hosszúságra. A Nomad Tales a kutyák iránt érzett szeretetünkből született. Ezt a motivációt és érzést szeretnénk megosztani vevőinkkel azáltal, hogy a kutyáinkkal közös mindennapi tevékenységeket tartalmas pillanatokká alakítjuk. Mert minden közös pillanat különleges: többről szól, mint egy séta, egy simogatás vagy a közös játék, hiszen ember és állat közötti valóságos kötődést, igaz kapcsolatokat hoz létre.Ezért termékeink sokkal többet jelentenek a kényelemnél és a kiváló minőségnél: lehetőséget kínálnak arra, hogy Ön erősítse négylábú hűséges társával való kapcsolatát, és kimutassa iránta érzett szeretetét. Minden részletre odafigyelünk, hogy Ön teljes mértékben a kutyájával közös élményekre koncentrálhasson. Nomad Tales, sharing your journey

Nomad Tales Spirit póráz kutyáknak, stone (sötétszürke), 200 cm hosszú, Ø 10 mm - egyéb érdekes termékek

Nomad Tales Spirit póráz kutyáknak, stone (sötétszürke), 200 cm hosszú, Ø 10 mm - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?