Nők fény kültéri kabát Kilpi ROSA-W Fekete

Nők fény kültéri kabát Kilpi ROSA-W Fekete

Nők fény kültéri kabát Kilpi ROSA-W Fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 23 794 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Nők fény kültéri kabát Kilpi ROSA-W Fekete - termékleírás

Nők fény kültéri kabát Kilpi ROSA-W Fekete Kilpi WILLIE-W női hosszú ujjú funkcionális póló, amely sportolás és szabadtéri tevékenységek során sem hagy cserben. Az OPTI-DRY anyag elvezeti az izzadságot és a nedvességet a bőrödről, így minden alkalommal tökéletesen kényelmesen fogod érezni magad, akár futni mész, akár kempingezni a barátaiddal. A WILLIE-W funkcionális póló előnyei: Az OPTI-DRY elvezeti az izzadságot a bőrről, meleg, gyorsan száradó és rugalmas a hónaljban lévő hálós betétek javítják a légáteresztést és könnyítik a pólót a lapos varratok gyengédek a bőrhöz magas gallér cipzárral több színváltozatban kapható TERMÉKJELLEMZŐK Gender Sport: futás, sífutás, síelés, síelés, túrázás és utazás Specifikáció: OPTI-DRY Szövetfelület: gyorsan száradó Szövet: szövet: 4 irányú sztreccs Vágás: Varratok: lapos varratok Gallér: cipzáras Magas gallér: magas gallér, cipzárral zárható 92% POLIÉSZTER; 8% ELASZTÁN Kabátok » Szabadtéri kabátok » Nők fény kültéri kabát Kilpi ROSA-W Fekete

Termék Nők fény kültéri kabát Kilpi ROSA-W Fekete termékcsoporthoz tartozik Hosszú ujjú pólók, márka kínálatában szerepel Kilpi.

Ez a termék a kategóriába tartozik Női kabátok, a márka gyártja Kilpi.

Termék Nők fény kültéri kabát Kilpi ROSA-W Fekete csoport termékei között található Hosszú kabátok, márka kínálatában szerepel Kilpi.

Nők fény kültéri kabát Kilpi ROSA-W Fekete - termék paraméterei

nagyság34
nagyság36
nagyság38
nagyság40
nagyság42
nagyság44
nagyság46
FunkcionálisIGEN
IntrastatPulóverek és roláky-1,00-61099090
Kategóriapólók, Hosszú ujjú pólók, Kabátok, Női kabátok, Hosszú kabátok
MárkaKilpi

Nők fény kültéri kabát Kilpi ROSA-W Fekete - ár és elérhetőség előzményei

Nők fény kültéri kabát Kilpi ROSA-W Fekete - egyéb érdekes termékek

Nők fény kültéri kabát Kilpi ROSA-W Fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?