Női vízálló outdoor nadrág Bobbi NBFPL7771_MOC

Női vízálló outdoor nadrág Bobbi NBFPL7771_MOC

Női vízálló outdoor nadrág Bobbi NBFPL7771_MOC

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 31 682 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női vízálló outdoor nadrág Bobbi NBFPL7771_MOC - termékleírás

Női vízálló outdoor nadrág Bobbi NBFPL7771_MOC Női vízálló nadrág NORDBLANC BOBBISH rugalmas TERATEX® 10000 anyagból és fleece béléssel. TERATEX® 10000 elasztikus anyagból készült vízálló szabadtéri nadrág. Szigetelt, puha elasztikus gyapjúval. A nadrág ergonomikusan formázott. A zsebek cipzárasak. Előnyök: Lélegző Segít a testhőmérséklet szabályozásában, és tökéletes időjárási kényelmet biztosít minden időjárás esetén. VízállóA vízállóság megvédi a változékony időjárástól, szárazon tartja és lehetővé teszi, hogy teljes mértékben átélje a pillanat erejét. ElasztikusA rugalmas anyag lehetővé teszi a mozgásszabadságot és a maximális kényelmet bármilyen tevékenységhez. Technológia: TERATEX® 10000ELP mag Az ELP címkével ellátott membránok kifejezetten optimalizáltak a nők hőmérséklet-szabályozási igényeire. A felső sorozat közepes változata a NORDBLANC funkcionális anyagfelületekből. Vízálló anyag, amely taszítja a vizet a szövet felületéről, miközben biztosítja a szükséges értékeket vízhatlanságot, légáteresztő képességet és kiküszöböli a széllökések behatolását. Termék ebből az anyagból készült alkalmas a normál sporttevékenységekhez és a mindennapi élethez használatra. Berendezések szellőzés a combokon nadrághúzás Nadrágok » Sport nadrág » Női vízálló outdoor nadrág Bobbi NBFPL7771_MOC

Ezt a terméket a csoportban találja női nadrág, a márkához tartozik Nordblanc.

Termék Női vízálló outdoor nadrág Bobbi NBFPL7771_MOC termékcsoporthoz tartozik Női nadrágok, a márkához tartozik Nordblanc.

Női vízálló outdoor nadrág Bobbi NBFPL7771_MOC - termék paraméterei

nagyság36
nagyság38
nagyság40
nagyság42
nagyság44
IntrastatFérfi kalhoty-0,60-62034319
KategóriaNadrág, női nadrág, Női nadrágok
MárkaNordblanc

Női vízálló outdoor nadrág Bobbi NBFPL7771_MOC - ár és elérhetőség előzményei

Női vízálló outdoor nadrág Bobbi NBFPL7771_MOC - egyéb érdekes termékek

Női vízálló outdoor nadrág Bobbi NBFPL7771_MOC - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?