Női városi ing Silvini Montora WJ2257 szürke-szén

Női városi ing Silvini Montora WJ2257 szürke-szén

Női városi ing Silvini Montora WJ2257 szürke-szén

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 21 143 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női városi ing Silvini Montora WJ2257 szürke-szén - termékleírás

Női városi ing Silvini Montora WJ2257 szürke-szén A Montora egy női rövid ujjú városi ing, amely könnyű, légáteresztő és enyhén rugalmas lenvászon anyagból készült. Az ing enyhén bővített szabású és hátul meghosszabbított. A jobb oldalon egy függőleges cipzáras zseb található. Az elején egy dekoratív filcapplikáció és kókuszdióhéj gombok találhatók. A hónaljperforációk tökéletes szellőzést biztosítanak. A mez dizájnját Prága térképe ihlette, graffiti elemekkel és a '0% kibocsátás, 100% érzelem' szlogennel. Stílusos kialakításának és kényelmes szabásának köszönhetően az ing alkalmas a munkába járáshoz, valamint egy találkozóra vagy baráti összejövetelre. Vannak védő fényvisszaverő elemek is. PARAMÉTEREK légáteresztő képesség karcsú szabás könnyedség rugalmasság ANYAG könnyű szövött anyag MŰSZAKI LEÍRÁS fényvisszaverő elemek cipzáras zseb Pólók és ingek » Ingek » Női városi ing Silvini Montora WJ2257 szürke-szén

Ez a termék a kategóriába tartozik Női ingek a márkától Silvini.

Termék Női városi ing Silvini Montora WJ2257 szürke-szén csoport termékei között található Rövid ujjú ingek, a márka gyártja Silvini.

Női városi ing Silvini Montora WJ2257 szürke-szén - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
nagyságXXL
IntrastatPólók dl. Ujj férfi + dámské-0,20-61099030
KategóriaIngek, Női ingek, Rövid ujjú ingek
MárkaSilvini

Női városi ing Silvini Montora WJ2257 szürke-szén - ár és elérhetőség előzményei

Női városi ing Silvini Montora WJ2257 szürke-szén - egyéb érdekes termékek

Női városi ing Silvini Montora WJ2257 szürke-szén - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?