Női ujjatlan kesztyű Leki Hóróka 3D Lady Mitt fekete

Női ujjatlan kesztyű Leki Hóróka 3D Lady Mitt fekete

Női ujjatlan kesztyű Leki Hóróka 3D Lady Mitt fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 33 769 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női ujjatlan kesztyű Leki Hóróka 3D Lady Mitt fekete - termékleírás

Női ujjatlan kesztyű Leki Hóróka 3D Lady Mitt fekete A felső anyag, a softshell anyag és a Micro TC kombinációja elegáns bőrapplikációval, nagy mozgásszabadságot biztosít és védi a kezét.ParaméterekKesztyű típusa: Kesztyű típus: Mittens;Purpose: Downhill skiing;Series: Ladies;Construction: Trigger Loop;Fit: Lady Slim Fit;Szigetelés: Extra Warm;Anyag: Extra Warm;Anyag: Extra Warm: Bőr applikáció (100% bőr); Micro TC (100% poliészter);Softshell 82 (82% nylon, 18% elasztán);Tenyér: Birkabőr (100% bőr);Info:Állati eredetű, nem textil részeket tartalmaz;Szigetelés: Prima loft (100% poliészter);Membrán:SOFT-TEX® (100% poliuretán);Bélés: Micro Bemberg (100% poliészter);LeírásLEÍRÁSEz a sportosnői síelő kesztyű nem hagyja cserben: a felső anyag, a softshell anyag és a Micro TC kombinációja stílusos bőrapplikációval, nagy mozgásszabadságot biztosít és védi a kezét. A Prima Loft® szigetelés megbízhatóan melegen tartja a kezét, ugyanakkor légáteresztő. A belső bélés, amely a Micro Bemberg és a puha Soft Plush kombinációja, különösen kellemes, száraz viseletet biztosít. A bot pedig a bársonyosan puha, kemény báránybőrnek köszönhetően mindig szilárdan a kezében van. Az új Trigger 3D rendszer kompatibilis az összes korábbi Trigger S ütővel.KIOLDÓ RENDSZER FŰZŐLYUKKesztyű integrált rendszerrel, amely bilincs használata nélkül köti össze a kezet a fogantyúval. A fogantyúról való biztonságos leválasztás esés esetén garancia a szilárd egészségre a következő szezonokban! Kompatibilis a Trigger S és a Trigger 3D rendszerekkel.LADY SLIM FITKúpos illeszkedés a női kézhez való legtermészetesebb kapcsolódás érdekében.EXTRA SZIGETELÉSA melegség szintje a héj, a szigetelés és a bélés anyagában, a hidrofób tulajdonságokban, valamint az illeszkedésben és a konstrukcióban rejlik. INDEPENDENCEVízálló kesztyű a különálló membrános bélésnek köszönhetően.SOFT-TEXVízálló. Szélálló. Kellemesen puha. A SOFT-TEX® garantálja a kényelmes és kellemes viseletet.PRIMALOFTAbszolút szélállóság. Maximális légáteresztő képesség. A Prima loft anyagnak köszönhetően a keze hidegben is kellemesen meleg marad. Kesztyű » Sí kesztyű » Női ujjatlan kesztyű Leki Hóróka 3D Lady Mitt fekete

Ezt a terméket a csoportban találja Női felsők, a márkához tartozik Leki.

Termék Női ujjatlan kesztyű Leki Hóróka 3D Lady Mitt fekete termékcsoporthoz tartozik Női kesztyű, a márka gyártja Leki.

Női ujjatlan kesztyű Leki Hóróka 3D Lady Mitt fekete - termék paraméterei

nagyság10
nagyság10.5
nagyság11
nagyság6
nagyság6.5
nagyság7
nagyság7.5
nagyság8
nagyság8.5
nagyság9
nagyság9.5
IntrastatKesztyű ostatní-0,30-62160000
KategóriaKesztyű, Női felsők, Női kesztyű
MárkaLeki

Női ujjatlan kesztyű Leki Hóróka 3D Lady Mitt fekete - ár és elérhetőség előzményei

Női ujjatlan kesztyű Leki Hóróka 3D Lady Mitt fekete - egyéb érdekes termékek

Női ujjatlan kesztyű Leki Hóróka 3D Lady Mitt fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?