Női trikó BLACK HEART Bell Piston  fekete  S

Női trikó BLACK HEART Bell Piston fekete S

Női trikó BLACK HEART Bell Piston  fekete  S

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 6 370 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női trikó BLACK HEART Bell Piston fekete S - termékleírás

Szexi szűk szabású, kényelmes, légáteresztő és rendkívül könnyű anyagú trikó, boxer hátkialakítás és varratlan szegélyekkel.. A BLACK HEART Bell Piston női trikó egy szexi szűk felső kényelmes, légáteresztő és rendkívül könnyű anyagból. A trikó alkalmazkodik a test formájához anélkül, hogy akadályozná a mozgást, így ideális mindenféle szabadidős tevékenységhez. A felső boxer hátkialakítással és lekerekített alsó szegéllyel rendelkezik. A varratlan szegélyek masszív kialakítást tesznek lehetővé. Technikai adatok - Női trikó BLACK HEART Bell Piston: Szexi szűk fazon Kényelmes kialakítás  Illeszkedik a testhez  Nem akadályozza a mozgást Boxer hátkialakítás Lekerekített alsó szegély Varratlan szegélyek Anyaga: 100% poliészter, 130 g/m 2

Ezt a terméket a csoportban találja Női boxerek, a márkához tartozik Black heart, méretben S, a színes változat fekete az e-shop kínálatában insportline.hu.

Női trikó BLACK HEART Bell Piston fekete S - termék paraméterei

Színfekete
Méretfekete
Kategóriapólók, Trikó, Női boxerek
MárkaBlack heart
MéretS
Színfekete
E-shopinsportline.hu

Női trikó BLACK HEART Bell Piston fekete S - ár és elérhetőség előzményei

Női trikó BLACK HEART Bell Piston fekete S - egyéb érdekes termékek

Női trikó BLACK HEART Bell Piston fekete S - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?