Női szabadtéri dzseki Kilpi ACTIS-W sötét vörös

Női szabadtéri dzseki Kilpi ACTIS-W sötét vörös

Női szabadtéri dzseki Kilpi ACTIS-W sötét vörös

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 47 603 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női szabadtéri dzseki Kilpi ACTIS-W sötét vörös - termékleírás

Női szabadtéri dzseki Kilpi ACTIS-W sötét vörös Használja a Kilpi ACTIS-W női outdoor dzsekit felső vagy középső rétegként túrázáshoz, hegymászáshoz vagy sítúrázáshoz. Alternatívája lehet a pehelykabátnak. A konstrukció szigetelt paneleket kombinál szintetikus párnázással és rugalmas betétekkel az oldalakon, ami növeli a mozgásszabadságot. A minimális súly elérése, az összes funkcionális paraméter és a divatos dizájn megtartása volt a célunk. Ezért a női ACTIS-W dzseki ragasztott kamrás technológiát alkalmaz. A női outdoor dzsekik előnyei Kilpi ACTIS-W a ragasztott kamra elvén alapuló kombinált szerkezet alacsony súly rugalmas betétek a hónaljban két cipzáras zseb alsó szegélyhúzás ujjbegy mandzsetta hüvelykujj lyukkal a kapucni könnyen gallérrá alakítható A termék jellemzői Szín: Fekete Töltőanyag: Szintetikus Gender Sport: sífutás, síelés, túrázás és utazás Specifikáció: SIBERIUM DWR WB Szövetfelület: vízlepergető Vágás: normál Varratok: ragasztott kamrák Csuklya: Állítható, rögzített, gallérrá összecsukható Zsebek: 2 főzseb Cipzárak: nylon Gallér: magas gallér Mandzsetták: hüvelykujjlyukak Alsó szegély: Gumiszalaggal állítható Szellőző cipzárak: nem 100% NYLON, 100% POLIÉSZTER Kabátok » Szabadtéri kabátok » Női szabadtéri dzseki Kilpi ACTIS-W sötét vörös

Ez a termék a kategóriába tartozik Női felsők, a márkához tartozik Kilpi.

Termék Női szabadtéri dzseki Kilpi ACTIS-W sötét vörös csoport termékei között található Női kabátok, a márka gyártja Kilpi.

Női szabadtéri dzseki Kilpi ACTIS-W sötét vörös - termék paraméterei

nagyság34
nagyság36
nagyság38
nagyság40
nagyság42
nagyság44
nagyság46
IntrastatPulóverek és roláky-1,00-61099090
KategóriaKabátok, Dzsekik, Dzseki, Női felsők, Női kabátok
MárkaKilpi

Női szabadtéri dzseki Kilpi ACTIS-W sötét vörös - ár és elérhetőség előzményei

Női szabadtéri dzseki Kilpi ACTIS-W sötét vörös - egyéb érdekes termékek

Női szabadtéri dzseki Kilpi ACTIS-W sötét vörös - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?