Női sídzseki Nordblanc Rózsaszín felsők NBWJL7742_RUT

Női sídzseki Nordblanc Rózsaszín felsők NBWJL7742_RUT

Női sídzseki Nordblanc Rózsaszín felsők NBWJL7742_RUT

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 63 429 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női sídzseki Nordblanc Rózsaszín felsők NBWJL7742_RUT - termékleírás

Női sídzseki Nordblanc Rózsaszín felsők NBWJL7742_RUT Női kifinomult NORDBLANC TOPS sí dzseki TERATEX® 15000 sztreccs anyagból.A TERATEX® 15000 stretch anyagból készült, membránnal ellátott NORDBLANC TOPS sídzseki rendkívül vízálló. A kabát még zord időjárás esetén is megvéd a nedvesedéstől, a FURTHERM® hőszigetelés pedig ideális hőkomfortot biztosít. A modern kialakításnak köszönhetően a kabát alkalmas városi használatra.Egyetlen hópehely sem fog átjutni a vízálló cipzárakon, a jól illeszkedő ujjak rugalmas dupla mandzsettáján és a továbbfejlesztett derékszíjon. Előnyök: SzélállóAz erős széllökéseknek is ellenáll, és szélsőséges időjárási körülmények között és kihívást jelentő helyzetekben is kényelmesen tartja Önt.VízállóA vízállóság megvéd a változó időjárás ellen, szárazon tart, és lehetővé teszi, hogy teljes mértékben átélje a pillanat erejét.LélegzőSegít szabályozni a testhőmérsékletet, és tökéletes hőkomfortot biztosít bármilyen időjárási körülmények között.Üreges szálMaximális hőkomfortot biztosít, és képes tárolni az emberi test által leadott hőt nehéz időjárási körülmények között.ElasztikusRugalmas anyag lehetővé teszi a mozgásszabadságot és a maximális kényelmet bármilyen tevékenységhez.Ragasztott varratok Magas hőmérsékletű ragasztott szalag alkalmazásával a tű varrása közbeni behatolása után keletkező furatok 100% -os gyógyulását érjük el. Ez a terméket teljesen vízállóvá teszi, még az ilyen varratokkal rendelkező helyeken is. Tualjdonságok vízálló cipzárak szellőző cipzárak ragasztott varratok derékszíj rendszer dupla hüvely levehető kapucni skipass zseb TERATEX® 15000ELP membránmag Az ELP címkével ellátott membránok kifejezetten a nők hőmérséklet-szabályozási igényeihez vannak optimalizálva. Tartós membrán anyag, nagyon vízálló és légáteresztő. Véd az időjárás szeszélyei ellen. Megszünteti a széllökések behatolását, és kiemelkedik a víztaszító képességtől. Az ebből az anyagból készült termék alkalmas minden igényes és extrém sporttevékenységhez. FURTHERM® Lélegző hőszigetelő töltelék. Melegen és kényelmesen tartja a testet. Szélsőséges időjárási körülmények között felhalmozza a testhőt, amelyet később ismét lead, segít fenntartani a szükséges testhőmérsékletet. Minden tevékenység során kényelmet és komfortot garantál. Kabátok » Téli kabátok » Női sídzseki Nordblanc Rózsaszín felsők NBWJL7742_RUT

Ez a termék a kategóriába tartozik Női felsők, a márkához tartozik Nordblanc.

Termék Női sídzseki Nordblanc Rózsaszín felsők NBWJL7742_RUT csoport termékei között található Női kabátok, a márka gyártja Nordblanc.

Ezt a terméket a csoportban találja Téli kabátok, a márkához tartozik Nordblanc.

Női sídzseki Nordblanc Rózsaszín felsők NBWJL7742_RUT - termék paraméterei

nagyság36
nagyság38
nagyság40
nagyság42
nagyság44
KategóriaKabátok, Dzsekik, Dzseki, Női felsők, Női kabátok, Téli kabátok
MárkaNordblanc

Női sídzseki Nordblanc Rózsaszín felsők NBWJL7742_RUT - ár és elérhetőség előzményei

Női sídzseki Nordblanc Rózsaszín felsők NBWJL7742_RUT - egyéb érdekes termékek

Női sídzseki Nordblanc Rózsaszín felsők NBWJL7742_RUT - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?