Női rövidnadrág Silvini Elő WP1306 ütés-felhő

Női rövidnadrág Silvini Elő WP1306 ütés-felhő

Női rövidnadrág Silvini Elő WP1306 ütés-felhő

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 27 397 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női rövidnadrág Silvini Elő WP1306 ütés-felhő - termékleírás

Női rövidnadrág Silvini Elő WP1306 ütés-felhő Női primaloft takaró a sud rövidnadrág alkalmas sífutáshoz vagy más sportokhoz külső nadrágként való használatra ellenáll a hidegnek, a szélnek és az esőnek. Vékony kötszerként használják őket nadrágként overall vagy overall fölött. A nadrág keskeny szabása meghosszabbodik a térd fölött. A nadrág fő anyaga nagyon vékony, erős, és a nadrág 100% Nylon. A nadrágot vékony, de meleg réteggel szigetelik Prima loft Silver szigetelés (100% poliészter) 40g/m2 tömeggel. A nadrág elülső cipzárral, húzózsinórral a derekán és két oldalzsebbel rendelkezik fényvisszaverő csíkkal. A hosszú oldalsó cipzáraknak köszönhetően a rövid nadrágok a csizma vagy a síléc levétele nélkül lehet fel- és levetkőzni. fényvisszaverő elemek elasztikus nadrág hátulja teljes oldalsó cipzár két oldalsó zseb Anyagokl Prima padlásszintetikus hőszigetelő anyag a Prima loft . Rugalmas, jó hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, mivel a speciálisan kezelt szálak nem szívják magukba a nedvességet. Az anyag még nedves állapotban is megtartja a hőt. Tulajdonságait tekintve a tollakhoz hasonló. Évszakok: ősz, tél Sport: sífutás Nadrágok » Sport nadrág » Női rövidnadrág Silvini Elő WP1306 ütés-felhő

Termék Női rövidnadrág Silvini Elő WP1306 ütés-felhő termékcsoporthoz tartozik női nadrág, a márkához tartozik Silvini.

Ez a termék a kategóriába tartozik Női nadrágok, a márkához tartozik Silvini.

Termék Női rövidnadrág Silvini Elő WP1306 ütés-felhő csoport termékei között található Női rövidnadrág, a márka gyártja Silvini.

Női rövidnadrág Silvini Elő WP1306 ütés-felhő - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
nagyságXXL
IntrastatFérfi kalhoty-0,60-62034319
KategóriaElőke, Nadrág, Rövidnadrág, Rövidnadrágok, női nadrág, Női nadrágok, Női rövidnadrág
MárkaSilvini

Női rövidnadrág Silvini Elő WP1306 ütés-felhő - ár és elérhetőség előzményei

Női rövidnadrág Silvini Elő WP1306 ütés-felhő - egyéb érdekes termékek

Női rövidnadrág Silvini Elő WP1306 ütés-felhő - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?