Női rövidnadrág Kari Traa Voss Rövidnadrág 622992 Fú

Női rövidnadrág Kari Traa Voss Rövidnadrág 622992 Fú

Női rövidnadrág Kari Traa Voss Rövidnadrág 622992 Fú

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 49 986 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női rövidnadrág Kari Traa Voss Rövidnadrág 622992 Fú - termékleírás

Női rövidnadrág Kari Traa Voss Rövidnadrág 622992 Fú Kari Traa A Voss Shorts kényelmes és funkcionális női sportnadrág, a természethez, a boldog elméhez és a végtelen test kényelmét az esőben és egy forró, napos napon. A Voss rövidnadrágban minden nap boldog outdoor-rajongó lehetsz - sportolj korlátok nélkül. A norvég Kari Traa márka tisztán női márka, és mivel nők tervezték nőknek, a kollekciók minden igényt kielégítenek aktív életük során. Ennek köszönhetően a KT ruházatot évek óta viseli Eva Samkova olimpiai bajnoknő is. A lépésközépen lévő ék garantálja a mozgásszabadságot, a négyirányú sztreccs anyag szó szerint követi a test minden mozdulatát. Állítható elasztikus derékpánt. A vízlepergető bevonat megvédi Önt, ha úgy dönt, hogy az esőben vagy az erdő közepén érné Önt a zord időjárás. A szellőző cipzárak és a 40+ UPF védelem viszont azt jelenti, hogy készen állsz a forró, napos napokra. Az OEKOTEX® 100 tanúsítvány garantálja, hogy a főanyag nem káros az emberi egészségre. Rudolf Bionic Finish® ECO vízálló DWR fedőréteg, fenntartható, környezetbarát PFE - ingyenes UV 40+ 4 irányú rugalmasság Lépcső ék a mozgásszabadságért Oldalsó cipzárak a lábak végén és szellőző cipzárak Főzött részletek Cipzáras oldalzsebek és combzseb Állítható elasztikus derékpánt Nyomtatott logó és részletek Anyag: a fő anyag Oeko-Tex® 100 és bluesign® tanúsítvánnyal rendelkezik Kari Traa nem csak a freestyle síelés bajnoka szakágakban három olimpiai éremmel, hanem a sikeres sportmárka.A női testalkathoz pontosan illeszkedő sportruházatot terveztek, de hanem az aktív és sportos életmód követelményeinek is megfelelnek. A legtöbb Kari Traa terméket a következők viselésére tervezték tizenévesek. A merinói gyapjúnak köszönhetően az alsónemű meleg, ugyanakkor vékony és kényelmes. a Kari Traa sapkákat és kesztyűket is gyárt. Ha női kabátokat keres és egyedi tervezésű nadrágokat keres, akkor szintén jó helyen jár. Kabátok és a nadrágok nem csak a kialakításukban egyedülállóak, hanem abban is, hogy varrással készülnek nőkre szabottan és tökéletesen illeszkednek. Sportot is találhat széldzsekiket, melegítőket, zoknis melltartókat és rengeteg kiegészítőt. Ideális akár aerobikra, zumbára, spinningre vagy csak futásra készülsz.Abszolút egyedülállóak a Kari Traa melltartók. A melltartókat úgy tervezték, hogy hogy maximális kényelmet biztosítson sportolás közben. A pántok megerősítettek, az egész melltartó csontozásmentes, gyorsan száradó anyagból készült és tökéletes rögzítési rendszerrel. A két szövet és a különböző anyagok egyedülálló kombinációjának köszönhetően irányú nyújtás, megakadályozza a mellek kellemetlen rángatózását, és ezáltal a túlzott megerőltetést és megterhelést. Még sosem tapasztaltál melltartót ilyen kényelmet a sportolásban, és azt a képességet, hogy minden tevékenységet a lehető legjobban élvezhessen. Rövidnadrág és szoknya » rövidnadrág, 3 » 4 nadrág » Női rövidnadrág Kari Traa Voss Rövidnadrág 622992 Fú

Ez a termék a kategóriába tartozik női nadrág, a márkához tartozik Kari Traa.

Termék Női rövidnadrág Kari Traa Voss Rövidnadrág 622992 Fú csoport termékei között található Női nadrágok, a márkához tartozik Kari Traa.

Ezt a terméket a csoportban találja Női rövidnadrág, a márka gyártja Kari Traa.

Női rövidnadrág Kari Traa Voss Rövidnadrág 622992 Fú - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
KategóriaNadrág, Rövidnadrág, Rövidnadrágok, női nadrág, Női nadrágok, Női rövidnadrág
MárkaKari Traa

Női rövidnadrág Kari Traa Voss Rövidnadrág 622992 Fú - ár és elérhetőség előzményei

Női rövidnadrág Kari Traa Voss Rövidnadrág 622992 Fú - egyéb érdekes termékek

Női rövidnadrág Kari Traa Voss Rövidnadrág 622992 Fú - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?