Női powerfleece pulóver Nordblanc Középső NBWFL7583_MOC

Női powerfleece pulóver Nordblanc Középső NBWFL7583_MOC

Női powerfleece pulóver Nordblanc Középső NBWFL7583_MOC

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 20 254 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női powerfleece pulóver Nordblanc Középső NBWFL7583_MOC - termékleírás

Női powerfleece pulóver Nordblanc Középső NBWFL7583_MOC Női hosszú ujjú NORDBLANC MID póló ultrakönnyű anyagból powerfleece, a TECNOPOLAR® DRYFOR® termékcsaládból, az egyik bestseller. Nagyon a vékony és rugalmas anyag kompromisszumok nélkül megtartja a hőt és elvezeti a hőt a nedvességet. A póló ideális sportoláshoz hideg időben, önmagában, mint egy első hőrétegként, vagy kiegészítő rétegként a klasszikus termo alsónemű tetején, ha ha maximálisan melegen akarod tartani magad. A NORDBLANC MID hosszú ujjú Powerfleece póló rendkívül könnyű és puha POWERFLEECE anyagból készült, TECNOPOLAR® DRYFOR®technológiával kivitelben. A póló ideális sportoláshoz hideg időben, önmagában, mint egy első hőrétegként, vagy kiegészítő rétegként a klasszikus termo alsónemű tetején, ha ha maximálisan melegen akarod tartani magad. Ez a rendkívül rugalmas anyag már évek óta nagyon népszerű, és rugalmasságának köszönhetően nem korlátozza a mozgást. A belső mikrofleece réteg segít megtartani a hőt, miközben tökéletesen elvezeti a nedvességet és nagyon gyorsan szárad. Rugalmasságának és sokoldalúságának köszönhetően alkalmas minden sporthoz, extrém sportokhoz és szabadtéri sportokhoz tevékenységekhez. JUTALMAK GYORS SZÁRÍTÁS Felszívja a felesleges nedvességet és elvezeti az izzadságot, amely gyorsabban elpárolog, és mindig szárazon és kényelmesen tartja Önt. RUGALMAS A rugalmas szövet lehetővé teszi a mozgás szabadságát és a maximális kényelmet bármilyen tevékenység során. ANYAGOK ÉS KARBANTARTÁS 92% poliészter 8% elasztán A sport- és a technikai ruházat hosszú élettartamának fenntartása érdekében figyelmet kell fordítani a megfelelő ápolásra, amely elsősorban attól függ, hogy milyen anyagból és milyen tulajdonságokkal rendelkezik a termék. TECHNOLÓGIÁK DRYFOR® Funkcionális rost, amely tökéletesen felszívja a test nedvességét és elvezeti az izzadságot. A felületén található mikrohullámoknak köszönhetően a nedvesség hatékonyan távozik az anyag külső részéről, ahol gyorsan elpárolog, így a bőr száraz és kényelmes marad. Ez a funkció lehetővé teszi az anyag számára a testhőmérséklet tökéletes szabályozását. POWERFLEECE Könnyű, nagyon rugalmas anyag, belülről mikroszálas belülről őrölt a fokozott hőszigetelés és kényelem érdekében. Kívülről sima és nagyon kellemes tapintású, kiváló hőszigetelést és védelmet nyújt a széllökések ellen Thermo » Hosszú ujjú pólók » Női powerfleece pulóver Nordblanc Középső NBWFL7583_MOC

Termék Női powerfleece pulóver Nordblanc Középső NBWFL7583_MOC termékcsoporthoz tartozik Hosszú ujjú pólók, márka kínálatában szerepel Nordblanc.

Ezt a terméket a csoportban találja Női pulóverek a márkától Nordblanc.

Női powerfleece pulóver Nordblanc Középső NBWFL7583_MOC - termék paraméterei

nagyság36
nagyság38
nagyság40
nagyság42
nagyság44
FunkcionálisIGEN
IntrastatPulóverek és roláky-1,00-61099090
Kategóriapólók, Pulóverek, Hosszú ujjú pólók, Női pulóverek
MárkaNordblanc

Női powerfleece pulóver Nordblanc Középső NBWFL7583_MOC - ár és elérhetőség előzményei

Női powerfleece pulóver Nordblanc Középső NBWFL7583_MOC - egyéb érdekes termékek

Női powerfleece pulóver Nordblanc Középső NBWFL7583_MOC - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?