Női műszaki outdoor nadrág Kilpi HOSIO-W sötét megfeketedett

Női műszaki outdoor nadrág Kilpi HOSIO-W sötét megfeketedett

Női műszaki outdoor nadrág Kilpi HOSIO-W sötét megfeketedett

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 28 556 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női műszaki outdoor nadrág Kilpi HOSIO-W sötét megfeketedett - termékleírás

Női műszaki outdoor nadrág Kilpi HOSIO-W sötét megfeketedett Kilpi A HOSIO-W a tökéletes outdoor nadrág nők számára. A kényelmes, rugalmas SIBERIUM SRC SB anyag nagyon könnyű, szellős és gyorsan száradó. A 2 az 1-ben nadrág a térd felett található cipzáraknak köszönhetően könnyen rövidnadrággá alakítható. Az oldalsó cipzárak felhúzásával leveheti a nadrágot anélkül, hogy le kellene vennie a cipőjét. A megerősített ülés- és térdfelület fokozott kopásállósággal rendelkezik. Három cipzáras zseb és övhurok található rajta. Kilpi A HOSIO-W többféle stílusos színben kapható. Termékjellemzők Sport: TÚRA ÉS TÚRAZÁSösszetétel: 88% NYLON 12% ELASZTÁN, 92% NYLON 8% ELASZTÁNSzövet kivitel: 88% NYLON 12% ELASZTÁN, 92% NYLON 8% ELASZTÁNSzövet kivitel: Gyorsan száradó, UPF, vízlepergetőSzövet: megerősített ülésFit: 4-way stretch, Ribstop, megerősített ülésFit: Szabás: Regular Varratok: Zsebek: 2 főzsebZippzárak: 2 db: A nadrág levehető és oldalt nyitott, NylonAlja szegélye: ElasztikusÖv: Cipzárral Nadrágok » Sport nadrág » Női műszaki outdoor nadrág Kilpi HOSIO-W sötét megfeketedett

Termék Női műszaki outdoor nadrág Kilpi HOSIO-W sötét megfeketedett termékcsoporthoz tartozik női nadrág, a márkához tartozik Kilpi.

Ezt a terméket a csoportban találja Női nadrágok, a márkához tartozik Kilpi.

Női műszaki outdoor nadrág Kilpi HOSIO-W sötét megfeketedett - termék paraméterei

nagyság34
nagyság36
nagyság38
nagyság40
nagyság42
nagyság44
nagyság46
IntrastatPulóverek és roláky-1,00-61099090
KategóriaNadrág, női nadrág, Női nadrágok
MárkaKilpi

Női műszaki outdoor nadrág Kilpi HOSIO-W sötét megfeketedett - ár és elérhetőség előzményei

Női műszaki outdoor nadrág Kilpi HOSIO-W sötét megfeketedett - egyéb érdekes termékek

Női műszaki outdoor nadrág Kilpi HOSIO-W sötét megfeketedett - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?