Női MTB nadrág Silvini Alma WP1626 óceán / zöld

Női MTB nadrág Silvini Alma WP1626 óceán / zöld

Női MTB nadrág Silvini Alma WP1626 óceán / zöld

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 21 143 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női MTB nadrág Silvini Alma WP1626 óceán / zöld - termékleírás

Női MTB nadrág Silvini Alma WP1626 óceán / zöld Női laza ALMA MTB nadrág keskeny szabással. Az ALMA kerékpáros nadrág könnyű, sztreccs funkcionális anyagból készült (a fő anyag 94% nylon 6% elasztánnal, a kontrasztanyag 100% poliészter). A nadrág térd fölött ér, modern, keskeny szabású, hátul megemelt derékszíjjal rendelkezik, hogy jól illeszkedjen a derékhoz és a mozgáshoz, valamint elöl cipzárral záródik. A cipzár mellett két klasszikus zseb található, egy másik zseb hátul középen. Ha nagyobb mozgásszabadságot vagy nagyobb szellőzést szeretne a nadrágban, akkor a nadrág alsó felén cipzáras opció is található. Ha MTB-zni akarsz az ösvényeken vagy csak egy kirándulásra mész a barátaiddal, ez a nadrág szenzációsan fog kinézni. elasztikus nadrág hátulja két oldalsó cipzáras zseb rugalmas anyag használata a jobb mozgás érdekében két oldalsó zseb lehetőség kerékpáros béléssel ellátott belső nadrág vásárlására hátul megemelt derékrész Kerékpáros ruházat » Kerékpáros rövidnadrágok » Női MTB nadrág Silvini Alma WP1626 óceán / zöld

Termék Női MTB nadrág Silvini Alma WP1626 óceán / zöld termékcsoporthoz tartozik női nadrág, a márkához tartozik Silvini.

Ez a termék a kategóriába tartozik Női nadrágok, a márkához tartozik Silvini.

Termék Női MTB nadrág Silvini Alma WP1626 óceán / zöld csoport termékei között található Női rövidnadrág, a márka gyártja Silvini.

Női MTB nadrág Silvini Alma WP1626 óceán / zöld - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi kalhoty-0,60-62034319
KategóriaNadrág, Rövidnadrág, Rövidnadrágok, női nadrág, Női nadrágok, Női rövidnadrág, Kerékpáros nadrág
MárkaSilvini

Női MTB nadrág Silvini Alma WP1626 óceán / zöld - ár és elérhetőség előzményei

Női MTB nadrág Silvini Alma WP1626 óceán / zöld - egyéb érdekes termékek

Női MTB nadrág Silvini Alma WP1626 óceán / zöld - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?