Női mellény Salewa Sarner / RDS Le W Hibrid Mellény zabpehely 28026-7260

Női mellény Salewa Sarner / RDS Le W Hibrid Mellény zabpehely 28026-7260

Női mellény Salewa Sarner / RDS Le W Hibrid Mellény zabpehely 28026-7260

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 81 600 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női mellény Salewa Sarner / RDS Le W Hibrid Mellény zabpehely 28026-7260 - termékleírás

Női mellény Salewa Sarner / RDS Le W Hibrid Mellény zabpehely 28026-7260 Női hibrid mellény elasztikus gyapjúbetétekkel Sarner stílusban a fokozott hőkomfortért a hideg téli napokon a hegyekben és a városban. Leírások Az új, könnyű Sarner Hybrid Down Vest kombinálja a természetes, testre simuló meleget és a stílusos dizájnt. A száraz, hideg téli napokon a pehelymellény a legegyszerűbb módja annak, hogy melegen tartsa a testét. Hő és védelem A külső anyag könnyű és tartós ripstop nejlonból készült, amely a PFC-mentes DWR impregnálásnak köszönhetően szél- és vízálló is. Alatta kiváló minőségű 90/10 kacsatoll van, 750 cuin rugalmassággal és kényelmes béléssel, amely megakadályozza a tollak kijövetelét. A széles, meleg gallér és a fő cipzár teljes hosszában húzódó belső szélálló csík szintén növeli a hőkomfortot. Testtérképezés A finom természetes tollak egy kamrás szerkezetben vannak elhelyezve, amely tökéletesen megtartja a felmelegedett levegőt és lehetővé teszi a hatékony tömörítést. A tank top kiváló melegség-tömeg arányt kínál, és ott tartja melegen a testedet, ahol a legnagyobb szükség van rá - a hátadon, a veséid körül és a tested belsejében. Az RDS (Responsible Down Standard) tanúsítvánnyal rendelkező pehely független ellenőrzött és nyomon követhető forrásból származik, ami biztosítja, hogy az ott nevelt kacsákat és libákat a legmagasabb szintű állatjóléti előírásoknak megfelelően kezelik. Az oldalsó részek funkcionális betéteket tartalmaznak, amelyek egy gyapjú, viszkóz és elasztán kombinációjából készültek, hagyományos Sarner-stílusú szerkezetben, amely sportos, testhezálló illeszkedést és nagyobb mozgásszabadságot biztosít a páncélnak. Gyakorlati részletek A modell két külső cipzáras zsebbel és két tágas belső hálós zsebbel rendelkezik, amelyekben könnyedén elférnek a legfontosabb kiegészítők. A rugalmas hónalj- és szegélyszegélyek esztétikus megjelenést kölcsönöznek a mellénynek, ugyanakkor a meleg levegőt a testhez közel tartják. A Sarner Hybrid Down Vest egy stílusos pehelymellény, amely melegen tart a hegyekben és a városban egyaránt. Felszerelt kapucni elasztikus szegéllyel Elülső cipzár szélálló belső patenttal 2 külső cipzáras zseb 2 tágas belső hálós zseb Rugalmas betétek a nagyobb mozgásszabadságért Anyag a Body Mapping technológiában: az egyes zónák funkciói megfelelnek a megfelelő testterület igényeinek Ultrakönnyű, porálló kialakítás Elrejtett részletek A ruhadarabhoz felhasznált gyapjú 100%-a újrahasznosított. Kabátok » Mellények » Női mellény Salewa Sarner / RDS Le W Hibrid Mellény zabpehely 28026-7260

Termék Női mellény Salewa Sarner / RDS Le W Hibrid Mellény zabpehely 28026-7260 termékcsoporthoz tartozik Női mellények a márkától Salewa.

Női mellény Salewa Sarner / RDS Le W Hibrid Mellény zabpehely 28026-7260 - termék paraméterei

nagyság34
nagyság36
nagyság38
nagyság40
nagyság42
IntrastatFérfi bundy-1,20-62104000
KategóriaMellények, Női mellények
MárkaSalewa

Női mellény Salewa Sarner / RDS Le W Hibrid Mellény zabpehely 28026-7260 - ár és elérhetőség előzményei

Női mellény Salewa Sarner / RDS Le W Hibrid Mellény zabpehely 28026-7260 - egyéb érdekes termékek

Női mellény Salewa Sarner / RDS Le W Hibrid Mellény zabpehely 28026-7260 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?