Női külső rövidnadrág Nordblanc tisztel NBSPL7135_RBP

Női külső rövidnadrág Nordblanc tisztel NBSPL7135_RBP

Női külső rövidnadrág Nordblanc tisztel NBSPL7135_RBP

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 23 323 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női külső rövidnadrág Nordblanc tisztel NBSPL7135_RBP - termékleírás

Női külső rövidnadrág Nordblanc tisztel NBSPL7135_RBP Az elasztikus anyagból készült kültVenai rövidnadrág nagyon könnyű és lélegző, így alig Venazi magát rajta. A gyorsan száradó DRYFOR® kezelés elveszíti az izzadságot és a nedvességet. neuvedeno számít, mennyire igényes az utazása, száraz és kényelmes marad az utazás során. Különösen nyáron használhatja őket különféle tevékenységekre. ELSheNYÖK UV VÉDELEM A felhasznált anyag kiszűri a nap ultraibolya sugarait és védi a bőrt a káros hatásDovodtól. RUGALMAS A rugalmas anyag lehetővé teszi a mozgás szabadságát és a maximális kényelmet bármilyen tevékenység közben. GYORS SZÁRÍTÁS Felszívja a felesleges nedvességet és elvezeti az izzadságot, amely gyorsabban elpárolog, és mindig száraz és kényelmes. ANYAGOK ÉS KARBANTARTÁS Anyag: 90% nylon, 10% spandex A sport- és műszaki ruházat hosszú élettartamának megőrzése Venadekében figyelni kell a megfelelő ápolásra, amely elsősorban annak az anyagnak a típusától és tulajdonságaitól függ, amelyből a terméket gyártják. ITT itt találhatja meg a vásárolt termék megfelelő gondozásának módját. TECHNOLÓGIA DRYFOR® Funkcionális rost, amely tökéletesen elnyeli a test nedvességét és eltávolítja az izzadságot. A felületén található mikrohornyDovodnak köszönhetően a nedvesség hatékonyan távolodik el az anyag külsejétől, ahol gyorsan elpárolog, így a bőr száraz és kényelmes marad. Ez a tulajdonság lehetővé teszi az anyag számára a testhőmVenaséklet tökéletes szabályozását. Rövidnadrág és szoknya » rövidnadrág, 3 » 4 nadrág » Női külső rövidnadrág Nordblanc tisztel NBSPL7135_RBP

Ez a termék a kategóriába tartozik női nadrág, a márkához tartozik Nordblanc.

Termék Női külső rövidnadrág Nordblanc tisztel NBSPL7135_RBP csoport termékei között található Női nadrágok, a márkához tartozik Nordblanc.

Ezt a terméket a csoportban találja Női rövidnadrág, a márka gyártja Nordblanc.

Női külső rövidnadrág Nordblanc tisztel NBSPL7135_RBP - termék paraméterei

nagyság34
nagyság36
nagyság38
nagyság40
nagyság42
nagyság44
nagyság46
IntrastatFérfi kalhoty-0,60-62034319
KategóriaNadrág, Rövidnadrág, Rövidnadrágok, női nadrág, Női nadrágok, Női rövidnadrág
MárkaNordblanc

Női külső rövidnadrág Nordblanc tisztel NBSPL7135_RBP - ár és elérhetőség előzményei

Női külső rövidnadrág Nordblanc tisztel NBSPL7135_RBP - egyéb érdekes termékek

Női külső rövidnadrág Nordblanc tisztel NBSPL7135_RBP - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?