Női kerékpározás mez Silvini Catirina WD1621 fekete / szilva

Női kerékpározás mez Silvini Catirina WD1621 fekete / szilva

Női kerékpározás mez Silvini Catirina WD1621 fekete / szilva

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 15 873 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női kerékpározás mez Silvini Catirina WD1621 fekete / szilva - termékleírás

Női kerékpározás mez Silvini Catirina WD1621 fekete / szilva A Catirina egy könnyű, rugalmas, sokoldalú trikó , amely alkalmas országúti, trekking és MTB kerékpárokhoz a melegebb hónapokban. A mez légáteresztő és gyorsan száradó Light MESH anyagból készült, technikai részletekkel, többek között légáteresztő hátsó betéttel és elöl rejtett cipzárral, félhosszúsággal. A Catirina egy rövid ujjú mez rövid ujjakkal és meghosszabbított háttal, három főzsebbel, valamint egy negyedik cipzárral záródó zsebbel. A mez alsó széle szilikonszalaggal van ellátva, hogy megakadályozza az elmozdulást, és természetesen vannak fényvisszaverő elemek, amelyek növelik a biztonságot rossz látási viszonyok között. Paraméterek: fényvisszaverő elemek cipzáras zseb a hátulján csúszásgátló szilikoncsík 3 hátsó zseb meghosszabbított cipzár elöl légáteresztő anyag a hónaljban Kerékpáros ruházat » Kerékpáros mezek » Női kerékpározás mez Silvini Catirina WD1621 fekete / szilva

Termék Női kerékpározás mez Silvini Catirina WD1621 fekete / szilva csoport termékei között található Kerékpáros mezek, a márka gyártja Silvini.

Női kerékpározás mez Silvini Catirina WD1621 fekete / szilva - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi bundy-1,20-62104000
KategóriaMezek, kerékpározás, Kerékpáros mezek
MárkaSilvini

Női kerékpározás mez Silvini Catirina WD1621 fekete / szilva - ár és elérhetőség előzményei

Női kerékpározás mez Silvini Catirina WD1621 fekete / szilva - egyéb érdekes termékek

Női kerékpározás mez Silvini Catirina WD1621 fekete / szilva - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?