Női kerékpáros nadrág Silvini Tinella WP1009 fekete

Női kerékpáros nadrág Silvini Tinella WP1009 fekete

Női kerékpáros nadrág Silvini Tinella WP1009 fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 6 825 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női kerékpáros nadrág Silvini Tinella WP1009 fekete - termékleírás

Női kerékpáros nadrág Silvini Tinella WP1009 fekete Női TINELLA derekú sportos kerékpáros rövidnadrág széles derékgallérral és csúszásgátló szilikon márkajelzéssel a lábak alján. A széles derékgallér a hasrészen átfedéssel van kialakítva, hogy a nadrágot jó pozícióban tartsa anélkül, hogy a kerékpáros helyzetben történő hosszabb hajlítás során nyomná a hasat. A TINELLA nadrágot olyan női sportolók számára tervezték, akik minőségi kerékpáros nadrágot szeretnének, amely jól illeszkedik a testhez. Anyaga 65% nejlon és 35% elasztán, így nagyon rugalmas, de erős, ahogy annak lennie kell. A TINELLA nadrágokat öröm nézegetni és felpróbálni. Ezenkívül kiváló minőségű női kerékpáros bélésük coolmax anyagból készült, és több helyen fényvisszaverő elemekkel is rendelkeznek a biztonság érdekében. Ezek a nadrágok sportos lovaglásra készültek, még hosszabb túrákhoz is, függetlenül a kerékpár típusától, mindig elvégzik a munkájukat, és jól érzed magad bennük. Anyagösszetétel: eLASZTÁN: 65% POLIAMID 35% ELASZTÁN ANYAG Coolmax® SZEZON tavasz nyár Kerékpáros ruházat » Kerékpáros rövidnadrágok » Női kerékpáros nadrág Silvini Tinella WP1009 fekete

Termék Női kerékpáros nadrág Silvini Tinella WP1009 fekete termékcsoporthoz tartozik női nadrág, a márkához tartozik Silvini.

Ezt a terméket a csoportban találja Női nadrágok, a márkához tartozik Silvini.

Termék Női kerékpáros nadrág Silvini Tinella WP1009 fekete termékcsoporthoz tartozik Női rövidnadrág, a márka gyártja Silvini.

Női kerékpáros nadrág Silvini Tinella WP1009 fekete - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatFérfi kalhoty-0,60-62034319
KategóriaNadrág, Rövidnadrág, Rövidnadrágok, női nadrág, Női nadrágok, Női rövidnadrág, Kerékpáros nadrág
MárkaSilvini

Női kerékpáros nadrág Silvini Tinella WP1009 fekete - ár és elérhetőség előzményei

Női kerékpáros nadrág Silvini Tinella WP1009 fekete - egyéb érdekes termékek

Női kerékpáros nadrág Silvini Tinella WP1009 fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?