Női kerékpáros nadrág Silvini Santerno WP1620 black

Női kerékpáros nadrág Silvini Santerno WP1620 black

Női kerékpáros nadrág Silvini Santerno WP1620 black

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 19 385 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női kerékpáros nadrág Silvini Santerno WP1620 black - termékleírás

Női kerékpáros nadrág Silvini Santerno WP1620 black Női vállpántos nadrág és nadrág, a Santerno az Elastic Inerface betéttel ellátott közúti kerékpározáshoz nagyon rugalmas, gyorsan száradó anyagból készül, kiváló légáteresztő képességgel (44% poliészter, 36% poliamid, 20% elasztán). Csak a szükséges számú varrattal ellátott nadrág tökéletesen illeszkedik, és hosszabb utakra még csak nem is tud róla. A nadrág alsó szegélyVenae szilikonot alkalmazunk, hogy megakadályozzuk a csúszást. Lézervágás oldalsó varratDovod nélkül, női darabDovodban, elülső váltással, az anyagnak (84% poliészter, 14% elasztán) köszönhetően, és semmiféle vágást nem vág, bárhol tökéletesen tartja a nadrágot a megfelelő helyzetben bármilyen hosszú utazáshoz. A nadrág alapja a közismert olasz Elastic Interface cég „Bastogne HP women” kerékpárpárna, amely több mint hét órás túrákra alkalmas. A bélés vastagsága 3–12 mm, kiváló anyagvastagsága 80–120 kg / m3, ami fantasztikusan lélegzővé teszi, és a fontos részek szárazak. A Santerno Top női nadrág hosszú edzéshez vagy nemcsak közúti kerékpározáshoz. fényvisszaverő elemek rugalmas és lélegző anyagból készült harisnyatartók A lábak végét szilikon szalaggal végzik anatómiai alakú nadrág Elastic Interface® Kerékpáros ruházat » Kerékpáros rövidnadrágok » Női kerékpáros nadrág Silvini Santerno WP1620 black

Termék Női kerékpáros nadrág Silvini Santerno WP1620 black termékcsoporthoz tartozik női nadrág, a márkához tartozik Silvini.

Ezt a terméket a csoportban találja Női nadrágok, a márkához tartozik Silvini.

Termék Női kerékpáros nadrág Silvini Santerno WP1620 black termékcsoporthoz tartozik Női rövidnadrág, a márka gyártja Silvini.

Női kerékpáros nadrág Silvini Santerno WP1620 black - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
nagyságXXL
IntrastatFérfi kalhoty-0,60-62034319
KategóriaNadrág, Rövidnadrág, Rövidnadrágok, női nadrág, Női nadrágok, Női rövidnadrág, Kerékpáros nadrág
MárkaSilvini

Női kerékpáros nadrág Silvini Santerno WP1620 black - ár és elérhetőség előzményei

Női kerékpáros nadrág Silvini Santerno WP1620 black - egyéb érdekes termékek

Női kerékpáros nadrág Silvini Santerno WP1620 black - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?