Női kerékpáros mellény Silvini Trela WJ2273 fekete-arany

Női kerékpáros mellény Silvini Trela WJ2273 fekete-arany

Női kerékpáros mellény Silvini Trela WJ2273 fekete-arany

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 26 349 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női kerékpáros mellény Silvini Trela WJ2273 fekete-arany - termékleírás

Női kerékpáros mellény Silvini Trela WJ2273 fekete-arany A Trela egy női limitált kiadású #silviniriders kerékpáros mellény, amely rugalmas, vékony softshell és az oldalán használt hálós anyagból készült. A mellény teljes hosszúságú fő cipzárral rendelkezik, amely megkönnyíti a felhúzást és a cipzár leoldását a hőségben való lovaglás közben. A hátoldalon egy klasszikus hármas zseb található a terjedelmesebb kiegészítők számára, a középsőn pedig egy kisebb cipzáras zseb dokumentumok vagy pénz számára. A fényvisszaverő elemek természetesen magától értetődőek, amelyek rossz látási viszonyok között növelik a biztonságot. Az alján csúszásmentes szilikonnyomás található, hogy a mellény jól illeszkedjen. PARAMÉTEREK szélállóság vízálló légáteresztő képesség karcsú szabás könnyedség rugalmasság ANYAG YKK softshell W-proof light lightMESH MŰSZAKI LEÍRÁS fényvisszaverő elemek cipzáras zseb a hátulján csúszásgátló szilikoncsík 3 hátsó zseb     Kerékpáros ruházat » Kerékpáros kabátok » Női kerékpáros mellény Silvini Trela WJ2273 fekete-arany

Termék Női kerékpáros mellény Silvini Trela WJ2273 fekete-arany termékcsoporthoz tartozik Női kabátok, a márka gyártja Silvini.

Ezt a terméket a csoportban találja Női mellények a márkától Silvini.

Női kerékpáros mellény Silvini Trela WJ2273 fekete-arany - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
nagyságXXL
IntrastatFérfi bundy-1,20-62104000
KategóriaKabátok, Mellények, Női kabátok, Női mellények
MárkaSilvini

Női kerékpáros mellény Silvini Trela WJ2273 fekete-arany - ár és elérhetőség előzményei

Női kerékpáros mellény Silvini Trela WJ2273 fekete-arany - egyéb érdekes termékek

Női kerékpáros mellény Silvini Trela WJ2273 fekete-arany - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?