Női kabát Silvini Calvana WD1618 rubin / rózsaszín

Női kabát Silvini Calvana WD1618 rubin / rózsaszín

Női kabát Silvini Calvana WD1618 rubin / rózsaszín

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 16 206 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női kabát Silvini Calvana WD1618 rubin / rózsaszín - termékleírás

Női kabát Silvini Calvana WD1618 rubin / rózsaszín Női keskeny, szigetelt, hosszú ujjú, három zsebbel ellátott, szűkített közúti trikó A Calvana egy nagyon rugalmas és enyhén szigetelő anyagból készült anyagból (78% poliészter, 22% elasztán). A mezt a következőkkel együttműködve fejlesztették ki Roman Kreuziger Kerékpáros Akadémiával, hogy megfeleljen az igényes követelményeknek az országúti kerékpárosok számára. A mez 3D alakban van varrva, hogy a legjobban illeszkedjen a pozícióhoz a kerékpáron, az eleje jelentősen rövidebb, mint a hátulja. Ez egy hosszú csontos cipzár, így könnyen ki lehet húzni egy kézzel, akár egy magasabbra is gallér a nyaknál. A jobb ujjon és a mellkason a minta a következő módon készült fényvisszaverő. A trikót országúti kerékpározáshoz ajánljuk a következő hőmérsékleti viszonyok között 12-16°C. fényvisszaverő elemek csúszásgátló szilikoncsík hosszú fő cipzár 3 hátsó zseb Hosszított hátsó rész meghosszabbított ujjak sportos szabás anatómiailag formázott ujjak cipzáras védőborítás az áll alatt minőségi csont cipzár Anyag YKK - bevált minőségű cipzárak, japán csúcstechnológia, garancia a megbízhatóságra POWERterm - szigetelt anyag gyapjúval a belsejében, hatékony izzadságelvezető és hőszigetelő hatású Évszakok tavasz, nyár, ősz, tél Kerékpáros ruházat » Kerékpáros kabátok » Női kabát Silvini Calvana WD1618 rubin / rózsaszín

Termék Női kabát Silvini Calvana WD1618 rubin / rózsaszín csoport termékei között található Női kabátok, a márka gyártja Silvini.

Ezt a terméket a csoportban találja Hosszú kabátok, márka kínálatában szerepel Silvini.

Női kabát Silvini Calvana WD1618 rubin / rózsaszín - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
nagyságXXL
IntrastatFérfi bundy-1,20-62104000
KategóriaZsebóra, Zsebek, Kabátok, Női kabátok, Hosszú kabátok
MárkaSilvini

Női kabát Silvini Calvana WD1618 rubin / rózsaszín - ár és elérhetőség előzményei

Női kabát Silvini Calvana WD1618 rubin / rózsaszín - egyéb érdekes termékek

Női kabát Silvini Calvana WD1618 rubin / rózsaszín - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?