Női kabát ARTAXES Pentagon ® zöld

Női kabát ARTAXES Pentagon ® zöld

Női kabát ARTAXES Pentagon ® zöld

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 39 846 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női kabát ARTAXES Pentagon ® zöld - termékleírás

Női kabát ARTAXES Pentagon ® zöld A népszerű softshell dzseki Pentagon Artaxes női változata. A kontúros szabás a női alakhoz igazodik, és a legnehezebb körülmények között is kényelmet és mozgásszabadságot biztosít. Modern anyagok Az Artaxes dzseki külső oldalán rip-stop szövettel rendelkezik a fokozott mechanikai ellenállás érdekében. Az anyag StormTex vízálló membránnal rendelkezik, és belülről Grid-Tech technológiával ellátott puha gyapjúval van bélelve. Ennek köszönhetően tökéletesen véd a szél és az eső ellen, ugyanakkor nagyon jó hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Elég zseb Hét cipzáras zseb bőséges tárolóhelyet biztosít. Két mellzseb, két bicepszzseb, két belső zseb (jobb oldalt fejhallgatólyukkal) és egy nagy vesezseb található. A karokon tépőzáras panelek vannak, amelyek lehetővé teszik bármilyen tapasz rögzítését.Kényelem minden helyzetbenA magas gallér a húzózsinórral ellátott kapucnival kombinálva jó védelmet nyújt az eső és a szél ellen. A cipzár vége egy patenttal van ellátva, amely védi a nyakat és az állat az irritációtól. A hideg elleni további védelmet a tépőzáras mandzsetták biztosítják. A hónalj szellőző cipzárak hálóval javítják a légáteresztést és a hőcserét. Előnyök, amelyekről tudnia kell sokoldalú kültéri kabát anatómiai női szabás véd az eső és a szél ellen vízálló StormTex membrán puha gyapjú bélés GridTech állítható kapucni a gallérba rejtve hét cipzáras zseb speciális fejhallgató kimenet megerősített szövet a könyökön rip-stop anyagból készült kötés hónaljszellőzés kiváló minőségű YKK cipzárak védelem az állkapocs karcolások ellen tépőzáras azonosító panelek a karokon tépőzáras mandzsetta Kabátok » Szabadtéri kabátok » Női kabát ARTAXES Pentagon ® zöld

Termék Női kabát ARTAXES Pentagon ® zöld termékcsoporthoz tartozik Női kabátok, a márka gyártja Pentagon, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Női kabát ARTAXES Pentagon ® zöld - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
nagyságXXL
IntrastatBatohy-1,20-42029291
KategóriaDzsekik, Dzseki, Kabátok, Női kabátok
MárkaPentagon
E-shopGamisport.hu

Női kabát ARTAXES Pentagon ® zöld - ár és elérhetőség előzményei

Női kabát ARTAXES Pentagon ® zöld - egyéb érdekes termékek

Női kabát ARTAXES Pentagon ® zöld - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?