Női funkcionális mosoda merinó Kilpi JANNA-W fekete

Női funkcionális mosoda merinó Kilpi JANNA-W fekete

Női funkcionális mosoda merinó Kilpi JANNA-W fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 23 794 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női funkcionális mosoda merinó Kilpi JANNA-W fekete - termékleírás

Női funkcionális mosoda merinó Kilpi JANNA-W fekete A merinógyapjú nagyszerű funkcionális anyag a szabadban. És a női termo alsónemű Kilpi JANNA-W 100%-ban merinó gyapjúból készült! Alkalmas minden szabadtéri tevékenységhez, síeléshez vagy sífutáshoz, amikor száraznak, melegnek és kényelmesnek kell maradnia. Ezenkívül a merinógyapjú nadrágot lapos varrással varrtuk, és a derékrészen elasztikus gumival láttuk el a tökéletes mozgásszabadság érdekében. A merinó fehérnemű előnyei Kilpi JANNA-W: 100% merinó gyapjúból készült, amely elvezeti az izzadságot és megszünteti a kellemetlen szagokat a megemelt ülés védi a hátat a hidegtől a lapos varrással való varrás nem irritálja a bőrt a deréknál lévő rugalmas pánt nem szorít A termék jellemzői Sport: síelés, síelés, túrázás és utazás Specifikáció: MERINO WOOL A szövet felülete: Antibakteriális, meleg Szövet: jersey Vágás: Varratok: lapos varratok Derékpánt: rugalmas szegély 100% MERINO Nadrágok » Sport nadrág » Női funkcionális mosoda merinó Kilpi JANNA-W fekete

Termék Női funkcionális mosoda merinó Kilpi JANNA-W fekete csoport termékei között található női nadrág, a márkához tartozik Kilpi.

Ezt a terméket a csoportban találja Női nadrágok, a márkához tartozik Kilpi.

Női funkcionális mosoda merinó Kilpi JANNA-W fekete - termék paraméterei

nagyság36
nagyság38
nagyság40
nagyság42
nagyság44
nagyság46
IntrastatPulóverek és roláky-1,00-61099090
KategóriaNadrág, női nadrág, Női nadrágok, Mosoda
MárkaKilpi

Női funkcionális mosoda merinó Kilpi JANNA-W fekete - ár és elérhetőség előzményei

Női funkcionális mosoda merinó Kilpi JANNA-W fekete - egyéb érdekes termékek

Női funkcionális mosoda merinó Kilpi JANNA-W fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?