Női funkcionális mikina Kilpi TOMMS-W sötét vörös

Női funkcionális mikina Kilpi TOMMS-W sötét vörös

Női funkcionális mikina Kilpi TOMMS-W sötét vörös

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 15 857 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női funkcionális mikina Kilpi TOMMS-W sötét vörös - termékleírás

Női funkcionális mikina Kilpi TOMMS-W sötét vörös Egészítse ki szabadtéri öltözékét egy funkcionális kapucnis pulóverrel, amely sokoldalú szigetelő középső rétegként szolgál. Az OPTI-STRETCH anyagnak köszönhetően a női Kilpi TOMMS-W pulóver rendkívül rugalmas, segít elvezetni a nedvességet az alaprétegből és véd a külső hideg ellen. Mivel rendkívül praktikus, teljes cipzárral és meleg, szálcsiszolt anyagból készült magas gallérral rendelkezik, a TOMMS-W pulóver a szabadidő eltöltésére is alkalmas, bármikor, amikor melegre és kényelemre van szüksége. A Kilpi TOMMS-W funkcionális melegítőfelső előnyei: sokoldalú mid-layer nem csak sporttevékenységekhez oPTI-STRETCH anyaga rendkívül rugalmas és elvezeti az izzadságot két cipzáras zseb hálós hálóval a szerkezet könnyítésére és szellőztetésre szolgál a pulóver magas gallérral rendelkezik, amely meleg, fésült anyagból készült kifinomult kéttónusú design A termék jellemzői Sport: síelés, túrázás és utazás Specifikáció: OPTI-STRETCH Szövet: szövet: 4 irányú sztreccs Vágás: normál Varratok: lapos varratok Zsebek: 2 főzseb Cipzárak: műanyag Gallér: magas gallér Alsó szegély: Gumiszalaggal állítható 92% POLIÉSZTER; 8% ELASZTÁN Pulóverek és kardigánok » Cipzáros pulóverek, kardigánok » Női funkcionális mikina Kilpi TOMMS-W sötét vörös

Termék Női funkcionális mikina Kilpi TOMMS-W sötét vörös termékcsoporthoz tartozik Női pulóverek a márkától Kilpi, boltban megtalálod Gamisport.hu.

Női funkcionális mikina Kilpi TOMMS-W sötét vörös - termék paraméterei

nagyság34
nagyság36
nagyság38
nagyság40
nagyság42
nagyság44
nagyság46
FunkcionálisIGEN
IntrastatPulóverek és roláky-1,00-61099090
KategóriaPulóverek, Női pulóverek, Kardigánok, Öltözők
MárkaKilpi
E-shopGamisport.hu

Női funkcionális mikina Kilpi TOMMS-W sötét vörös - ár és elérhetőség előzményei

Női funkcionális mikina Kilpi TOMMS-W sötét vörös - egyéb érdekes termékek

Női funkcionális mikina Kilpi TOMMS-W sötét vörös - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?