Női box rövidnadrág Nebbia Neon Energy 519  M

Női box rövidnadrág Nebbia Neon Energy 519 M

Női box rövidnadrág Nebbia Neon Energy 519  M

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 12 400 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női box rövidnadrág Nebbia Neon Energy 519 M - termékleírás

A népszerű box rövidnadrág limitált kiadása élénk narancssárga színben. Töltődj fel pozitív energiával ebben a játékos ruhadarabban! :). A mozgás szabadsága megfizethetetlen az edzés során. Épp ezért a rövidnadrág box szabásának és puha anyagának eredeti kombinációjába azonnal beleszeretsz. Nem hiányozhat a NEBBIA bodybuilding felvarró sem, hogy mindenki lássa, hogy nem félsz a kemény edzéstől. :) A derékba varrott gumi nem nyom, és helyén tartja a rövidnadrágot. Anyaga levegős és könnyű a 'bozontos' kinézet ellenére. Kombináld színes mini topokkal vagy a crop melegítőfelsővel, így ruházatod tökéletesen nőies lesz egy lélegzetnyi lázadással fűszerezve. Gyakorold a guggolásaid stílusosan!Technikai leírás: élénk neon szín box rövidnadrág szabás túlméretezett kinézet puha és lélegző anyag magasabb derék játékos dizájn derékba varrott gumi NEBBIA bodybuilding felvarró az övön anyag: 82% poliészter, 18% poliamid Gondoskodj a ruházatodról és a bolygóról :) Mosd kifordítva maximum 40°C fokon azonos színű ruhákkal, ne hagyd vízben Maximum 110°C-on kifordítva vasald gőz nélkül Ne mosd olyan ruhákkal, amelyek cipzárral vannak ellátva vagy éles dolgok - fenn áll a szakadás veszélye Ne használj szárítót Ne használj öblítőt Ha már nem akarod ezt a ruhadarabot, hasznosítsd újra, vagy ajándékozd el :)

Ez a termék a kategóriába tartozik Női rövidnadrág, a márka gyártja Nebbia, méretben M, az e-shopban megtalálod insportline.hu.

Női box rövidnadrág Nebbia Neon Energy 519 M - termék paraméterei

Női box rövidnadrág Nebbia Neon Energy 519 M - ár és elérhetőség előzményei

Női box rövidnadrág Nebbia Neon Energy 519 M - egyéb érdekes termékek

Női box rövidnadrág Nebbia Neon Energy 519 M - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?