Női 3/4 kerékpáros nadrág Silvini Tinelli WP1010 black

Női 3/4 kerékpáros nadrág Silvini Tinelli WP1010 black

Női 3/4 kerékpáros nadrág Silvini Tinelli WP1010 black

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 15 873 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Női 3/4 kerékpáros nadrág Silvini Tinelli WP1010 black - termékleírás

Női 3/4 kerékpáros nadrág Silvini Tinelli WP1010 black Női sport 3/4 nadrág kerékpáros Tinelli derekát egy széles gallérral és csúszásmentes szilikon jel alján a lábak. Széles derék gallér van kialakítva átfedéssel a has olyan jól tartotta nadrág jó helyzetben, miközben nem nyomja a hasát, miközben már hajlott a kerékpáros helyzetbe. Tinelli nadrág célja a sportolók, akik minőségi kerékpáros nadrág hogy ülnek tökéletesen a testet. Az anyag 65% nylon 35% spandex, mert nagyon rugalmas, de merev, pontosan úgy, ahogy kell. Első pillantásra mégis megpróbálja nadrág Tinelli öröm. Sőt, jó minőségű női kerékpár párnát a Coolmax anyagból több helyen is fényvisszaverő elemek biztonságát. Nadrág sportolásra tervezett lovas érzi, még hosszabb utazásDovod, függetlenül attól, hogy milyen típusú kerék, mindig a szolgáltatás, és az egyikük jó érzés. Miután kissé kihűlni, távolítsa 3/4 Tinelli. fényvisszaverő elemek csúszásmentes szilikon szíj széles öv gallérral Cél: Cyclo Anyag: COOLMAX - Speciális négy csatorna poliészter szálak által kifejlesztett Invista. Ez a vízálló, nem nedvszívó és gyorsan távolítja el a nedvességet a bőrben. Coolmax szálas anyag gyorsan szárad, és nem hajlamos a fogadó szagDovodat és a penész. Szín: Fekete Méretek: XS - XL Cyklovložka női sport - Női zökkenőmentes háromrétegű bélés kerékpározás. Vastagság: 14 mm ülőrész, középen 10 mm, 2 mm szél. Kerékpáros ruházat » Kerékpáros rövidnadrágok » Női 3/4 kerékpáros nadrág Silvini Tinelli WP1010 black

Ez a termék a kategóriába tartozik női nadrág, a márkához tartozik Silvini.

Termék Női 3/4 kerékpáros nadrág Silvini Tinelli WP1010 black csoport termékei között található Női nadrágok, a márkához tartozik Silvini.

Ezt a terméket a csoportban találja Női rövidnadrág, a márka gyártja Silvini.

Női 3/4 kerékpáros nadrág Silvini Tinelli WP1010 black - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXS
nagyságXXL
IntrastatFérfi kalhoty-0,60-62034319
KategóriaNadrág, Rövidnadrág, Rövidnadrágok, női nadrág, Női nadrágok, Női rövidnadrág, Kerékpáros nadrág
MárkaSilvini

Női 3/4 kerékpáros nadrág Silvini Tinelli WP1010 black - ár és elérhetőség előzményei

Női 3/4 kerékpáros nadrág Silvini Tinelli WP1010 black - egyéb érdekes termékek

Női 3/4 kerékpáros nadrág Silvini Tinelli WP1010 black - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?