A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 936 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
A csokoládés manduladrazsé a napfényes Kaliforniából származó mandulából és tejcsokoládéból, kakaóporból készül. A mandulát, a magvak királyát és a csokoládét az istenek eledelét mintha egymásnak teremtették volna és a jó dolgok azért teremtettek, hogy örömünket leljük bennük
A csokoládés manduladrazsé a napfényes Kaliforniából származó mandulából és tejcsokoládéból, kakaóporból készül. A mandulát, a magvak királyát és a csokoládét az istenek eledelét mintha egymásnak teremtették volna és a jó dolgok azért teremtettek, hogy örömünket
A kókuszos, fehércsokoládés manduladrazsé a napfényes Kaliforniából származó friss mandulából készül, melyet aranybarnára pirítunk, bevonjuk valódi fehércsokoládéval és megszórjuk kókuszreszelékkel. A mandula a természetes E-vitamin egyik leggazdagabb forrása,
A fahéjas ízű, csokoládés manduladrazsé a napfényes Kaliforniából származó friss mandulából készül, melyet ropogós aranybarnára pirítunk, bevonjuk valódi tejcsokoládéval, valamint egy csipetnyi fahéjjal és korianderrel fűszerezzük.A mandula a természetes E vitamin
Az aszalt, magozott meggy a Dél-Nyírség „vörös aranya és a finom fehércsokoládé ízét a joghurt aromája egészíti ki. Verhetetlen triumvirátus a különleges ízhatásokat kedvelőknek
Összetevők: Étcsokoládé (50%) [kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer (szójalecitin), természetes aroma]; Alma; Antioxidáns (citromsav); Étcsokoládéban összes kakaó szárazanyag legalább 35%
Étcsokoládéval bevont, pörkölt mandulabél. Összetevők: étcsokoládé (min. 60%) [kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer (szójalecitin), természetes vanília aroma], pörkölt, hántolatlan mandulabél
Étcsokoládés Meggy 100g Összetevők :Étcsokoládé min. : 50% (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, aroma), aszalt, magozott meggy, fényezőanyag: sellak, keményítő
A feketecseresznye a nyár édes, különleges zamatú gyümölcse. A mélyfeketére érett szemeket leszedve, azonnal aszalva hozzáadott cukor, tartósítószer és adalékanyagok nélkül egész évben élvezhetővé tesszük az Ön számára! Cseresznyézzen egy tálból velünk! Fogyasztási
Aszalt Meggy 100g A meggy az egyik legértékesebb magyar gyümölcs. Feltűnő, mélybordó színe is egyedülálló tulajdonságait hirdeti, az egyik legmagasabb antioxidáns tartalmú gyümölcs. Pikáns, savanyú íze elijeszti a vírusokat, kiemelkedő a vértisztító hatása. A gyümölcs
Aszalt Vörös Áfonya 100g Összetevők: vörös áfonya, cukor, növényi olaj 100g tartalmaz: Energia 330 kcal 16,50% Fehérje 0 g 0,00% Szénhidrát 79 g 29,30% Ebből cukrok 62 g 68,80% Zsír 1 g 1,40% Ebből telített zsírsavak 0 g 0,00% Élelmi rost 7 g 28,00% Nátrium 0 g 0,00% INBÉ(%)=
Vörös és Fekete Mix Aszalt gyümölcs- és étcsokoládé mix Összetevők: vörösáfonya, feketecseresznye, étcsokoládé pasztillák (20%) [kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer (szójalecitin), természetes vanília aroma], nádcukor, napraforgó olaj. Fénytől védve, száraz,
A Gullón kakaós krémmel töltött ostyaszelet tökéletes számodra, ha cukormentes nasit keresel. 100 g-ban kevesebb, mint 0,5 g cukor található, így akár a cukorbetegek is fogyaszthatják
Kíméletesen szárítva: Az almát alacsony hőmérsékleten ropogósra szárítják az ásványi anyagok megőrzése érdekében. Glutén-, szója-, tej- és GMO-mentes. Vegán. 100% természetes: Hozzáadott cukor és adalékanyagok nélkül készül
Tejcsokoládéval bevont, pörkölt manduladrazsé
A könnyű, ropogós almaszirom és az étcsokoládé együttese igazi különlegesség az új ízekre vadászó ínyencek számára. A recept egyszerű: a már jól ismert jonatánalmából készült almaszirmokhoz adtunk egy vékony étcsokoládé-réteget. A könnyű, ropogós almaszirom és az
Szárított golden almaszirmokÖsszetevők: golden alma, antioxidáns (citromsav)Tipp: Ha a termék megpuhulna, tegye egy órára a mélyhűtőbe, hogy ismét ropogós legyen4
Összetevők: Étcsokoládé (60%) [kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer (szójalecitin), természetes vanília aroma], Jonatánalma, Antioxidáns (citromsav), Étcsokoládéban összes kakaó szárazanyag legalább 53%., Allergén információ: Tartalmaz szóját., Nyomokban
Összetevők: jonatánalma, antioxidáns (citromsav). Fénytől védve, száraz, hűvös helyen tartandó! Tipp: Ha a termék megpuhulna, tegye egy órára a mélyhűtőbe, hogy ismét ropogós legyen!
Összetevők: 100 g késztermékhez:, Búzaliszt, Cukor, Pálmazsír, Zsírszegény kakaópor (3 g), Térfogatnövelő szerek (nátrium-hidrogén-karbonát, ammónium-hidrogén-karbonát), Kalcium-karbonát (1 g), Aromák, Étkezési só, Színezék (karamell), Antioxidánsok [borkősav (L(+)-),