Nincs lehetetlen acél medálos kulcstartó

Nincs lehetetlen acél medálos kulcstartó

Nincs lehetetlen acél medálos kulcstartó

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 999 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Nincs lehetetlen acél medálos kulcstartó - termékleírás

'Nincs lehetetlen, ha van elég kávé' feliratos acél szögletes medálos kulcstartó A számotokra állítottunk össze egy kedves meglepetést!

 

 

Tudtad, hogy kávét inni nem reggel a legjobb? Akkor mi az ideális időpont? Egy amerikai agykutató szerint összefüggésben van az éberségünket szabályozó kortizol hormon szintjével, ami 8-9 óra között a legmagasabb. Ekkor tehát nincs szükség a kávé segítségére. Bezzeg 9.30-11.30 között, amikor csökken a hormon szintje, és ezért a teljesítményünk is esik, igazi segítség lehet egy csésze fekete. A délutáni kávészünetet pedig 13.30 és 17.00 közé érdemes beiktatni. Ha ismersz igazi kávéfüggőt, akit doppingol az aromás illata, markáns íze a kávénak, lepd meg kulcstartónkkal! Ideális ajándék kollégáknak, barátoknak!

 

Ezt a nagyszerű ajándék ötletünket egy gravírozott acél medál, és egy acél kulcstartó alkotja.

A kulcstartót egy szögletes alakú 24×44 mm méretű elegáns acél medál díszíti, amit lézer gravírozunk.

A nemesacél más néven orvosi fém medál nem allergizál, ezért fémre érzékenyeknek is bátran ajánljuk. Mindemellett az acél medál nagyon strapabíró, nem kopik, nem színeződik el, rendkívül hosszú ideig megőrzi eredeti szépségét.

Ez a termék a kategóriába tartozik ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Acél kulcstartók, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Termék Nincs lehetetlen acél medálos kulcstartó csoport termékei között található Acél ékszerek a márkától R.M.ékszer Acél kulcstartók, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Nincs lehetetlen acél medálos kulcstartó - termék paraméterei

Nincs lehetetlen acél medálos kulcstartó - ár és elérhetőség előzményei

Nincs lehetetlen acél medálos kulcstartó - egyéb érdekes termékek

Nincs lehetetlen acél medálos kulcstartó - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?