Nem azért szeret acél szív medálos kulcstartó

Nem azért szeret acél szív medálos kulcstartó

Nem azért szeret acél szív medálos kulcstartó

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 999 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Nem azért szeret acél szív medálos kulcstartó - termékleírás

'Nem azért szeret az ember valakit, mert az tökéletes. Annak ellenére szereti, hogy nem az. Szeretlek!' feliratos acél szív medálos kulcstartó A számotokra állítottunk össze egy kedves Valentin/Bálint-napi meglepetést!

Ez a kulcstartó kedves ajándék családtagnak, barátnak, egy számodra fontos embernek. A szeretet ereje és toleranciája felbecsülhetetlen! Nem válogat haj- vagy szemszínek között, nem nézi a mérleget, még a pénztárca vastagságát sem; csakis az embert, minden jó és rossz, vicces vagy bosszantó tulajdonságával együtt. A szeretet megmagyarázhatatlan és rejtélyes. Mégis a legszebb dolgok egyike.  

Ezt a nagyszerű ajándék ötletünket egy gravírozott acél medál, és egy acél kulcstartó alkotja.

A kulcstartót egy szív alakú 42×40 mm méretű elegáns acél medál díszíti, amit lézer gravírozunk. A nemesacél más néven orvosi fém medál nem allergizál, ezért fémre érzékenyeknek is bátran ajánljuk. Mindemellett az acél medál nagyon strapabíró, nem kopik, nem színeződik el, rendkívül hosszú ideig megőrzi eredeti szépségét.

Az acél lánc nagyon tartós, átmérője 1,5 mm.

Termék Nem azért szeret acél szív medálos kulcstartó termékcsoporthoz tartozik ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Acél kulcstartók, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Acél ékszerek a márkától R.M.ékszer Acél kulcstartók, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Nem azért szeret acél szív medálos kulcstartó - termék paraméterei

Nem azért szeret acél szív medálos kulcstartó - ár és elérhetőség előzményei

Nem azért szeret acél szív medálos kulcstartó - egyéb érdekes termékek

Nem azért szeret acél szív medálos kulcstartó - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?