A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 17 904 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Neera szirup és ital A Neera szirupot Svájcban fejlesztették ki, tiszta C osztályú kanadai juharszirup és délkelet-ázsiai pálmaszirupok keverékéből. Öt év és ezernyi teszt eredménye az a keverék, amely megfelel a Neera Méregtelenítő és Tisztító Kúra minden kívánalmának. A kúra alatt a szervezet megtisztítja magát a mérgektől. Ilyenkor további mérgeket fogyasztunk feldolgozott termékek formájában, az csak fokozza a problémát, és aláássa a kúra eredményét. Ezért a Neera szirupban csak természetes, vegyszermentes körülmények között növekvő, válogatott fák nedvét használjuk. Előállítása fáradságos és kompromisszumot nem tűrő. A juharfának körülbelül 40 évesnek kell lennie, mielőtt meg lehet csapolni. A cukorjuhar, amely csak egy Észak-Amerika 75 juharfajtája közül, csak március és április folyamán, mintegy 4-6 héten át ad nedvet. Az évnek ebben a szakaszában az erdőt még egy méter feletti hó borítja, ami a nedv begyűjtését roppant nehéz és fagyos feladattá teszi. A nedvet minden reggel összegyűjtik a fákon lógó vödrökből, és a begyűjtő épületbe viszik, ahol a folyadékot fából rakott tűzön addig melegítik, amíg az a szirupnak megfelelő sűrűséget eléri. Hogy a szirup meg ne romoljon, a nedvet koncentrálni kell. Egyliternyi végtermék előállításához 40-50 liter nedv szükséges. Ez megegyezik egy nagy juharfa egyévi nedvtermelésével. A Neera szirup gyártása során kizárólag a sötét C osztályú szirupot használják, mely a legkevésbé finomított, és ásványokban a leggazdagabb. A pálmaszirup előállítása ugyancsak fáradságos munka. Ahhoz, hogy a pálmát megcsapolják, mindennap egy kissé visszavágják a virágzásban lévő termő hajtásait. Ily módon a fa legértékesebb nedvét gyűjtik össze, azt, amiből a gyümölcs (például a kókuszdió) fejlődne. A nedvet ezután nyílt tűzön melegítik, és óvatosan besűrítik, hogy elkerüljék az erjedést. A Neera szirup több különböző délkelet-ázsiai pálmafaj nedvét ötvözi, köztük a kókuszpálmáét, az őserdei Arenga pálmáét és a Kitul pálmáét, a mocsárvidékeken honos Nipah pálmáét és a Sri Lanka-i Palmyra pálmáét. A Madal Bal csak kis családi gazdaságokban készített pálmaszirupot használ, amelynek termelési módszereit nemzetközi segélyszervezetek emberei vezették be és ellenőrzik. Ez az intenzív termelési eljárás biztosan költségesebb, mint a nagybani ültetvényes módszer, de biztosítja a jó minőségű bioszirupot, és a családi vállalkozások támogatásával segíti a helyi közösségek fejlődését. A Neera szirup egyik fő jellemzője gazdag ásványi anyag tartalma. A juharszirup gazdag mangánban és cinkben, pont abban a két ásványban, amely a pálmaszirupból szinte teljesen hiányzik. Ezzel szemben a pálmaszirup nagy mennyiségű káliumot és kalciumot tartalmaz, ez a két ásványi anyag pedig fontos a sejtek megfelelő működéséhez és így a szervezet méregtelenítéséhez. Megfelelő arányban vegyítve a Neera szirup ásványi anyag tartalma gazdag és kiegyensúlyozott. Ásványi anyag összetétel 1000 g szirupban: Vas - 20 mg Mangán - 45 mg Cink - 55 mg Magnézium - 150 mg Nátrium - 370 mg Kalcium - 1800 mg Kálium - 2700 mg A Neera ital összetevői és elkészítése: A Neera ital összetevői: - tiszta víz - Neera szirup - citromlé - cayenne bors A Neera ital a Neera szirup, frissen facsart citromlé, cayenne bors és tiszta víz keveréke. De lássuk csak az összetevőket külön-külön: Neera szirup - A szirup a magas, de könnyen lebontható gyümölcscukor-, azaz szénhidráttartalmának köszönhetően megfelelő mennyiségű energiát biztosít a szervezet számára, és így a szilárd táplálék hiányából adódó szokásos gyengeség és vércukorszint ingadozás nem lép fel. Közvetlenül a véráramba kerül, így nem jelent további terhet az emésztőrendszer szá-mára. A Neera ital nagyon kis mennyiségben tartalmaz fehérjét, ezzel tovább könnyíti a kiválasztási folyamatokat. A fák nedvéből nyert koncentrátum biztosít minden olyan ásványi anyagot, ami testünk egészséges működéséhez szükséges, így a kúra biztonságosan elvégezhető, és nem éhezünk. A kúraital enyhén édes, kellemes ízének köszönhetően a szilárd táplálék hiányából adó-dó stressz is csökken. Így a kúrát könnyedén végezhetjük akár 10 napon keresztül is, úgy hogy közben nem fogyasztunk szilárd táplálékot. A Neera szirup természetes növekedésű fáinak életereje élénkíti szervezetünk saját meg-fiatalító erőit. Citromlé - A citromot mint a zsíranyagcsere hatékony katalizátorát gyakran használják természetes méregtelenítő és tisztító készítményekben. A benne található savak feloldják a zsírokat, és ennek köszönhetően a kúra során nagyon sok méreganyag távozik a szervezetből. Minden olyan salakanyagot, melyet kiválasztó szerveink nem képesek eltávolítani, a zsírok magukhoz kötnek, így azok létfontosságú szerveinket nem támadhatják meg. Ezenkívül a citromlé rendkívüli mennyiségű antioxidánssal és C vitaminnal egészíti még ki a Neera italt, emellett segíti a nyálka és a salakanyagok lebontását. Cayenne bors - A cayenne paprika nagyszerű anyagcsere fokozó. Hőt gerjeszt a szervezetben, élénkíti a vérkeringést, és ezzel segíti a vér eljutását a test távolabbi területeire, mely fontos a hatékony tisztuláshoz és kiválasztáshoz. Tiszta víz - A víz szállítja sejtjeinkhez a különböző tápanyagokat, és a kúra alatt feloldott salakanyago-kat elszállítja. Ezért minél több folyadékot viszünk be a szervezetünkbe, annál hatéko-nyabb a tisztulás. A víz belső fürdőt nyújt a testnek. A kúraital elkészítése Egy 3 dl-es csészébe tegyünk: 2 evőkanál frissen préselt citromlevet (kb. fél citrom leve) 2 evőkanál Neera szirupot 1/10 kávéskanál cayenne borsot vagy bármely más erőspaprikát esetleg gyömbért 2 - 2,5 dl vizet Keverje össze a citromlevet, a szirupot és a cayenne paprikát és engedje fel langyos vagy hideg vízzel, amelyiket jobban szereti. Figyelem! Hagyományos szirupok, méz vagy egyéb édesítőszerek nem megfelelőek a kúrához, ezek nagymértékben csökkentik a tisztítóhatást és az energiaszintünket. Használjon friss citromot, ne limonádét vagy tartósított citromlevet. Az ital ideális íze enyhén édes és savanykás, a paprika íze alig érezhető.
Termék Neera pálma juharfaszirup 1000 ml EAN kóddal van jelölve 7612811338826.
Kategória | Italok, Szirupok |
EAN | 7612811338826 |
Neera szirup és ital A Neera szirupot Svájcban fejlesztették ki, tiszta C osztályú kanadai juharszirup és délkelet-ázsiai pálmaszirupok keverékéből. Öt év és ezernyi teszt eredménye az a keverék, amely megfelel a Neera Méregtelenítő és Tisztító Kúra minden kívánalmának. A
A Neera méregtelenítés célja, hogy fokozza a test természetes méregtelenítő képességét. A méregtelenítés munka mellett is könnyen elvégezhető, mert nem lép fel fáradtság vagy gyengeségérzés, mivel a kúraital nem más, mint egy folyékony táplálék, mely kiküszöböli az
Ez a szirup kellemesen gyömbéres ízű. A természetes gyömbér a megfelelő ízt kölcsönzi az italának
A kávé friss mandulával olyan ital, amelynek nem lehet ellenállni. Próbálja ki Ön is
A kávé friss mandulával olyan ital, amelynek nem tudunk ellenállni. Próbálja ki Ön is. Térfogata: 500 ml
A kávé friss mogyoró illattal olyan ital, amelynek nem fog tudni ellenállni. Próbálja ki Ön is. Térfogata: 500ml
Összetevők: búzaliszt, cukor, növényi olaj(pálma és pálma olein), glükóz- és fruktóz szirup, dextróz, térfogatnövelő szer: nátrium-és ammónium- bikarbonát, só, fahérj 0,2%, emulgeálószer:szójalecitin, antioxidáns: nátrium-metabiszulfit. Nyomokban tejet tartalmazhat
Hagyományos szimbólum a Yerba Mate tea elkészítése során. Kerámiából készült
Összetevők: Glukóz-fruktóz szirup 39%, Búzaliszt, Pálma zsír, Cukor, Tejsavópor, Repce olaj, Búzakeményítő, Térfogatnövelőszer (nátrium-karbonátok), Szójaliszt, Étkezési só, Emulgeálószer [lecitinek (szója, gliceryl-monosztearát, glyceril-disztearát)], Sovány tejpor,
BIO Mandula ital, gluténmentes, laktózmntes, vegán
A Sproud egy sárgaborsó fehérje alapú növényi ital egyenesen Svédországból. A sárgaborsó az egyik legfenntarthatóbb növényi alapú fehérjeforrás (az európai éghajlaton őshonos növény), mivel jóval kevesebb vizet és termőföldet igényel, mint a mandula vagy a zab, ugyanakkor
Laktóz- és gluténmentes. Mandula ital kalciummal. Ultramagas hőmérsékleten hőkezelt (UHT). ÖsszetevőkŰ: Víz, Cukor, Mandula 1%, Kalcium-karbonát, Stabilizátorok: guargumi, gellángumi, Emulgeálószer: lecitinek (napraforgó), Aroma, Étkezési só. Nyomokban egyéb diófélét is
Összetevők: ivóvíz, mangósűrítmény koncetrátumból, cukor, glükóz szirup, oldató élelmi rost, sav: citromsav, antioxidáns: aszkorbinsav, mangóaroma
Az Alprónál hiszünk a döntés erejében. Például arról, hogy cukormentesen élvezhess egy italt, ami egyszerre könnyed és finom, mert kókuszvízzel keverjük. Hunyd be a szemed és képzeld el, hogy egy függőágyban hintázol egy egzotikus szigeten. Válassz egy italt, amelynek
Vegan, laktóz-, GMO-, és gluténmentes készítmény. - alacsony zsírtartalom - GMO mentes - mesterséges adalékoktól mentes - telített zsírsav forrás, mely hasznos vegyületté alakul át a szervezetben - remek alapanyag főzéshez, sütéshez
A Joya kiváló növényi nyersanyagokból készült tejhelyettesítő italokat gyárt nagy választékban főként vegán és vegetáriánusok, valamint a laktózintoleranciával küzdők számára. Összetevők:Víz, mandula (2,5%), maltodextrin, stabilizátor:gellángumi, lecitinek,
The bridge bio kókusz ital 1000mlKiváló tejhelyettesítő alternatíva! Kókusz alapú, bio növényi ital, melyet vegetáriánusok, tejfehérje-allergiások, laktóz- és gluténérzékenyek is nyugodtan fogyaszthatnak. Kizárólag növényi alapanyagokból! 100% Bio, vegán, laktóz-és
Összetevők: víz, kókusztej* (8,5%), agaveszirup*, tápióka keményítő*, természetes kókuszaroma*, tengeri só. *Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.Átlagos tápérték 100g termékben:Energia: 203 kJ/49kcalZsír: 3,3gAmelyből telített zsírsav: 3gSzénhidrát: 4,6gAmelyből
Dobja fel a napi kávérituálét egy ellenállhatatlan csokoládéízű sziruppal. Az Eszpresszó szirup Csokoládé könnyen oldódik, kellemesen édes és bársonyos. Adja eszpresszóhoz, kapucsínóhoz vagy tejeskávéhoz, díszítsen vele palacsintát, gofrit, fagylaltot, süteményeket. A