Modern Living Nairobi puha párna macskáknak és kutyáknak - méret: H 65 x Sz 45 x M 15 cm

Modern Living Nairobi puha párna macskáknak és kutyáknak - méret: H 65 x Sz 45 x M 15 cm

Modern Living Nairobi puha párna macskáknak és kutyáknak - méret: H 65 x Sz 45 x M 15 cm

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 12 316,50 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Modern Living Nairobi puha párna macskáknak és kutyáknak - méret: H 65 x Sz 45 x M 15 cm - termékleírás

A macskája szereti a meghitt búvóhelyeket, ahová bebújhat és belegömbölyödhet? Akkor a Modern Living Nairobi plüsspárnát épp neki találták ki. Beépített takarójának köszönhetően, bársonytalpúja úgy bújhat bele, mintha barlangban lenne. A Modern Living Nairobi puha párna gyapjas hosszú szőrű plüss felületének köszönhetően különösen bújni való, és vstag párnázottságának köszönhetően jó védelmet nyújt a padló hidegsége ellen. A könnyű szállításról a fonott műbőr hordozófogantyú gondoskodik. A Modern Living Nairobi puha párna jellemzői:Otthonos barlang macskák és kistestű kutyák számáraA Modern Living Bohemian kollekciójából Különösen kényelmes: beépített takaróval, amelybe be lehet bújni és bele lehet temetkezni, a meghittség érzetét keltiPuha hosszú szálú plüss felület: különösen hangulatos és kényelmesVastagon párnázott: védelem a padló hidege ellenMutatós dizájnnal, dekoratív fonott műbőr fogantyúvalHangulatos búvóhely, ideális alváshoz, elbújáshoz és szundikáláshozNormál párnaként is használható, a takaró egy cipzárral eltávolíthatóDiszkrét színösszeállítás, megannyi belső térbe illeszkedikKönnyen tisztítható mosógépben moshatóSzín: szürkeAnyag: 100% poliészterTeljes méret: H 65 x Sz 45 x M 15 cmKezelési útmutató: mosógépben 30 °C-on mosható_____________________________________________________________________________ A háziállatok boldogabbá teszik életünket, derűsebbé napjainkat és barátságosabbá otthonunkat. Örömmel tölt el minket, ha összebújhatunk velük, ha melegséget és kényelmet adhatunk nekik. Ha halljuk, hogy örömükben nyávognak vagy izgatottan rikoltoznak, a mi kis világunk egy jobb hellyé válik. A Modern Living sok felejthetetlen pillanatot szeretne szerezni Önnek és kedvencének. Olyan kiváló minőségű termékekkel, melyek illeszkednek az Ön életstílusához. Legyen Minimalista, Modern vagy Boho stílusú – a Modern Living lehetővé teszi, hogy harmonikus és stílusos élőhelyet teremtsen magának és háziállatának egyaránt. Így otthona ugyanolyan vonzó háziállatának, mint Önnek, és saját helyet teremt neki benne, ahol játszhat, aludhat és jól érezheti magát. Egy hely, ahol kedvence otthon érezheti magát.

Modern Living Nairobi puha párna macskáknak és kutyáknak - méret: H 65 x Sz 45 x M 15 cm - termék paraméterei

KategóriaMérnek

Modern Living Nairobi puha párna macskáknak és kutyáknak - méret: H 65 x Sz 45 x M 15 cm - ár és elérhetőség előzményei

Modern Living Nairobi puha párna macskáknak és kutyáknak - méret: H 65 x Sz 45 x M 15 cm - egyéb érdekes termékek

Modern Living Nairobi puha párna macskáknak és kutyáknak - méret: H 65 x Sz 45 x M 15 cm - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?