Nadrágok HANNAH Josie II borbolya mel

Nadrágok HANNAH Josie II borbolya mel

Nadrágok HANNAH Josie II borbolya mel

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 29 646 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Nadrágok HANNAH Josie II borbolya mel - termékleírás

Nadrágok HANNAH Josie II borbolya mel Hannah Josie női sí nadrágja állítható derékbőséggel, és minden hétvégén hét téli szórakozást hozott fel. Sí- vagy snowboard-síelésen a Dryopak mikroporózus poliuretán bevonatot Venatékelheti, nem fúj, nedvességgel és nedvességgel szemben ellenáll. A poliészter alapú Duratherm szigetelő párnával kombinálva a Hannah Josie sí nadrág a középkategóriás szabadtVenai tevékenységet tartalmazza. Teljesen ragasztották a fő varratDovodat, könnyedén beállíthatják a lábakat a csipke áthúzásával, és sDovod mellső és hátsó zsebbel. Tépőzáras állítható derékpánt / Selfsított ülés / Anatómiailag alakú megerősített Knee / Fő zipzáras zsebbel / Lábbelik hüvelykujjai / Alsó láb mandzsetták / Fő varratDovod. DuraTherm töltés alkalmas sílesiklás céljára A terméktípus nadrágja neuvedenoi nők DRYPEAK 6000 Tevékenységek Hannah síelés Nadrágok » Sport nadrág » Nadrágok HANNAH Josie II borbolya mel

Ez a termék a kategóriába tartozik női nadrág, a márkához tartozik Hannah.

Termék Nadrágok HANNAH Josie II borbolya mel csoport termékei között található Női nadrágok, a márkához tartozik Hannah.

Nadrágok HANNAH Josie II borbolya mel - termék paraméterei

nagyság36
nagyság38
nagyság40
nagyság42
nagyság44
IntrastatFérfi kalhoty-0,60-62034319
KategóriaNadrág, női nadrág, Női nadrágok
MárkaHannah

Nadrágok HANNAH Josie II borbolya mel - ár és elérhetőség előzményei

Nadrágok HANNAH Josie II borbolya mel - egyéb érdekes termékek

Nadrágok HANNAH Josie II borbolya mel - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?