Multifunkcionális kés Baladéo BLI017 Locker zöld

Multifunkcionális kés Baladéo BLI017 Locker zöld

Multifunkcionális kés Baladéo BLI017 Locker zöld

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 10 754 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Multifunkcionális kés Baladéo BLI017 Locker zöld - termékleírás

Multifunkcionális kés Baladéo BLI017 Locker zöld Nagyon hasznos többfunkciós eszköz 'Locker', amely összesen 18 funkciót / szerszámot tartalmaz, és nylon tDovodkal van ellátva. paraméterek: Minőségi többfunkciós eszköz, amely nem csak szabadtVenai tevékenységekhez alkalmas. Az egyes szerszámDovod nyitott (munka) helyzetben vannak, és a biztonsági zár rögzítve van a spontán zárás ellen. Az eszköz számos alkalmazással rendelkezik: do-it-yourselfers, ahol sDovod más dedikált eszköz működik egy hátizsákkal való utazáshoz, ha a természetben nem csak egy lyukasztót és egy kis fűrészet használ, hanem fogót vagy egy kanna nyitót is alkalmazza, ha szükséges az autóban - számos különböző bit segít Önnek a sDovod problémából A fogók kiváló minőségű 2CR13 acélból készülnek, az egyes szerszámDovod kikeményednek: fogók és szerszámDovod a keménységhez 48 Rockwell az egyes bitek keménysége 51 Rockwell A szerszámhoz egy kiváló minőségű nylon hüvely tartozik, amely mind a fogót, mind a bitet tartalmaz. Kések és bozótvágók » Szerszám » Multifunkcionális kés Baladéo BLI017 Locker zöld

Termék Multifunkcionális kés Baladéo BLI017 Locker zöld termékcsoporthoz tartozik Többfunkciós eszköz, a márkához tartozik Baladéo.

Multifunkcionális kés Baladéo BLI017 Locker zöld - termék paraméterei

IntrastatNože-0,20-82119300
KategóriaEszközök, Kések, Többfunkciós eszköz
MárkaBaladéo

Multifunkcionális kés Baladéo BLI017 Locker zöld - ár és elérhetőség előzményei

Multifunkcionális kés Baladéo BLI017 Locker zöld - egyéb érdekes termékek

Multifunkcionális kés Baladéo BLI017 Locker zöld - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?