Moser Premium kétoldalas kefe macskáknak, kutyáknak- H 22 x Sz 6,3 x M 4,2 cm

Moser Premium kétoldalas kefe macskáknak, kutyáknak- H 22 x Sz 6,3 x M 4,2 cm

Moser Premium kétoldalas kefe macskáknak, kutyáknak- H 22 x Sz 6,3 x M 4,2 cm

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 7 890 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Moser Premium kétoldalas kefe macskáknak, kutyáknak- H 22 x Sz 6,3 x M 4,2 cm - termékleírás

A Moser prémium szőrkeféje kiváló szerszám macskája vagy kutyája hatékony szőrzetápolására. Kettő, más-más színnel megjelölt, különböző kefeoldallal bír. A fekete oldal a kihullott szőrszálak, gubancok és szennyeződések eltávolítására szolgál, és ideális a különösen hosszú szőrre. A szürke oldal pedig hajlékony, puha sörtékkel ellátott, melyek tökéletesen megfelelnek a rövid, vagy a pofán ill. mancsokon található finom szőrhöz. Emellett a kefe ápolja kedvence szőrzetét, természetes csillogást kölcsönözve annak - anélkül, hogy károsítaná a szőrszálakat, vagy a bőrt megsértené. A rugalmas kefefej idomul kedvence testkontúrjához, s még nagyobb kényelemről gondoskodik a kikefélés során. A minőségi gél-nyél pedig kényelmesen lapul az azt tartó kézbe, ergonómiailag tökéletesen illeszkedik, így azután hosszabb idejű kifésülés esetén sem keletkeznek bőrkeményedések vagy sebek a kézen. Kezdje úgy a kikefélést, hogy egy helyen elválasztja kedvence szőrzetét, s lépésről lépésre lefelé keféli azt! Egyszerű tisztításhoz a két kefeoldal széthajtható. A kefenyélen található szőrmaradványok könnyedén eltávolíthatók egy nedves ronggyal. Vagyis a kefe tisztítása tényleg gyerekjáték. Amikor pedig éppen nincs használatban, a nyélen található nyílásnak köszönhetően praktikusan felakaszthatja a kefét. A kétoldalas Moser prémium kefe professzionális szőrzetápoló szerszám - kutyafodrászok ajánlásával. A Moser Premium kefe jellemzői vázlatosan: Kefe hosszú és rövid szőrű fajtáknak, bármely méretű és szőrzettípusú macskának és kutyának Hatékony ápoló szerszám a kihullott szőrszálak, gubancok és szennyeződések eltávolítására Két kefeoldallal, más-más színnel jelölve Fekete oldal: kihullott szőrszálak, gubancok és szennyeződések eltávolítására, ideális hosszú szőrre Szürke oldal: ideális rövid vagy pofán, mancsokon található finom szőrre Rugalmas kefefej: illeszkedik a kontúrokhoz - a kikefélés közbeni maximális kényelemért Alkalmazása: a szőrt egy helyen válassza el, s lépésenként fésülje lefelé! Kényelmes gél-nyél: puha, rugalmas gél-burkolata ergonómiailag illeszkedik a kézhez, s így nem okoz bőrkeményedéseket és sebeket Easy-Cleaning funkció: a kefenyélen található szőrmaradványok könnyedén eltávolíthatók egy nedves ronggyal, a két kefeoldal pedig kihajtható a tisztításhoz Praktikus nyílás a nyélen: ha nincs használatban a kefe, felfüggeszthető Kutyafodrászok ajánlásával Színe: zöld / szürke Anyaga: Ház: műanyag Nyél: szilikon-gél Fogak: fém Mérete: Teljes méret: H 22 x Sz 6,3 x M 4,2 cm Fogak hosszúsága: egyenként 1,7 cm Munkaszélesség: kb. 2 x H 4,5 x Sz 4,5 cm

Moser Premium kétoldalas kefe macskáknak, kutyáknak- H 22 x Sz 6,3 x M 4,2 cm - termék paraméterei

Moser Premium kétoldalas kefe macskáknak, kutyáknak- H 22 x Sz 6,3 x M 4,2 cm - ár és elérhetőség előzményei

Moser Premium kétoldalas kefe macskáknak, kutyáknak- H 22 x Sz 6,3 x M 4,2 cm - egyéb érdekes termékek

Moser Premium kétoldalas kefe macskáknak, kutyáknak- H 22 x Sz 6,3 x M 4,2 cm - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?