Modern mennyezeti lámpa IP44 távirányítóval - Lara

Modern mennyezeti lámpa IP44 távirányítóval - Lara

Modern mennyezeti lámpa IP44 távirányítóval - Lara

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 54 729,50 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Modern mennyezeti lámpa IP44 távirányítóval - Lara - termékleírás

Egyszerű, letisztult mennyezeti lámpa: ez a gyönyörű Lara! Alapvető világításként jó a fürdőszobában, de irodáját vagy üzlethelyiségét is feljavíthatja! Beépített LED -del rendelkezik, és átlagosan 25 000 égési órát bír. A mennyezeti lámpa átmérője 46 cm, a szerelőlapé pedig 35,2 cm. A nem cserélhető LED 3200 lumen. A távirányító segítségével saját maga állíthatja be a színhőmérsékletet. Egy gombnyomással 3000 Kelvinről 6500 Kelvinre léphet: lámpa a hangulathoz és a munkafényhez! De Lara otthon érzi magát munkakörnyezetben. IP44 IP-értékével fröccsenésbiztos, ezért otthoni fürdőszobában is használható ... Funkcionális lámpa? Ez itt Lara!

Termék Modern mennyezeti lámpa IP44 távirányítóval - Lara termékcsoporthoz tartozik Mennyezeti lámpák, a márkához tartozik Paul Neuhaus, boltban megtalálod Lampaesfeny.hu.

Modern mennyezeti lámpa IP44 távirányítóval - Lara - termék paraméterei

Modern mennyezeti lámpa IP44 távirányítóval - Lara - ár és elérhetőség előzményei

Modern mennyezeti lámpa IP44 távirányítóval - Lara - egyéb érdekes termékek

Modern mennyezeti lámpa IP44 távirányítóval - Lara - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?