Michael Kors Super Gorgeous! - EDP 50 ml

Michael Kors Super Gorgeous! - EDP 50 ml

Michael Kors Super Gorgeous! - EDP 50 ml

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 25 740 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Michael Kors Super Gorgeous! - EDP 50 ml - termékleírás

Szuper gyönyörű! a Michael Kors márkától egy virágos-borostyán Eau de Parfum nőknek. Szuper gyönyörű! egy egyedülálló illat, amely azonnal felkelti a figyelmet. Bátor és magabiztos nők illata, akik minden pillanatot maximálisan ki tudnak élvezni, és nem félnek önmaguk lenni. A friss bergamott és a mandarin a mirha gyantás aromájával párosul. A szívben az ilang-ilang, a narancsvirág és a sambac jázmin egzotikus illata virágzik, amit az orris gyökér intenzív földes akkordjai egészítenek ki. Az olibanum borostyán és a dohány meleg akkordoka áthatja a szantálfa és az atlasz cédrus fás akkordjait, amihez a tonkabab édes illata társul. Az illat egy varázslatos virágokkal teli kert kapuját nyitja meg, amelyek szépségükkel és érzékiségükkel elvarázsolnak. Ez egy olyan illat, amely kiemeli szépségét, és egész nap elkíséri Önt, elvarázsolva nemcsak Önt, hanem mindenkit, aki körülveszi. Egy felejthetetlen illat, amely megmutatja, hogy a szépség lehet egyszerű és természetes. Ez az illat egy modern nő számára, aki nem fél megmutatni erejét és szépségét. Az illat 2021-ben került a piacra.

Termék Michael Kors Super Gorgeous! - EDP 50 ml termékcsoporthoz tartozik Eau de Parfum EDP, a márkához tartozik Michael Kors, az eladó ajánlatában Vivantis.hu és alkalmas .

Michael Kors Super Gorgeous! - EDP 50 ml - termék paraméterei

Valamire tervezveNőknek
KategóriaEau de Parfum EDP
MárkaMichael Kors
Valamire tervezve
E-shopVivantis.hu

Michael Kors Super Gorgeous! - EDP 50 ml - ár és elérhetőség előzményei

Michael Kors Super Gorgeous! - EDP 50 ml - egyéb érdekes termékek

Michael Kors Super Gorgeous! - EDP 50 ml - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?