Merinó pulóver Kama 4065 111 grafit

Merinó pulóver Kama 4065 111 grafit

Merinó pulóver Kama 4065 111 grafit

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 61 310 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Merinó pulóver Kama 4065 111 grafit - termékleírás

Merinó pulóver Kama 4065 111 grafit A férfi közepes volumenű pulóverek új választéka sokoldalúan használható. 100% merinói gyapjúból készült, amely nem bűzlik, szaglik, buborékos, puha és sima. A pulóver könnyen ápolható, és a megfelelő eljárás betartásával mosógépben is mosható. anyag 100% Merino gyapjú Schoeller bluesign®-tanúsítvány a legmagasabb környezetbarátság és biztonság érdekében yKK® hosszú cipzár férfi szabás méret S -XXL könnyű karbantartás a Cseh Köztársaságban készült Fonal - 100% merinói gyapjú Az összetett, természetes, funkcionális szál természetesen puha és nem karcolódik, antibakteriális és szagálló, ideálisan szabályozza a hőmérsékletet, nedves állapotban is meleg, antiallergén és UV-álló. Klórmentes EXP4.0 technológiával kezelve a könnyű gépi mosás érdekében. Bluesign®APPROVED - a legmagasabb szintű környezetbarát és biztonsági tanúsítvány. A Schoeller fonalak az ORGANICA® tanúsítvánnyal is rendelkeznek, amely garantálja a teljes gyapjúgyártási lánc minőségét és átláthatóságát, a farmoktól - ahol a juhokat nevelik és nyírják - a fonalak végső feldolgozásáig és a márkás ruházat előállításáig. A tanúsítvány garantálja a természetes szálakból történő gyártás hitelességét és átláthatóságát, a környezet és az állatok jólétének tiszteletben tartása mellett.További tanúsítványok: EU Ecolable, Oeko Tex Standard 100. A gyapjú szálátmérője 20,5 mikrométer, azaz a 'Merino fine' kategóriába tartozik. bluesign® APPROVED A KAMA 1996 óta kizárólag a Schoeller the Spinning Group fonalainak feldolgozásával foglalkozik. A Schoeller innovatív gyártó, számos elsőséggel rendelkezik a maga területén - a világon elsőként a fonóüzem volt az EXP címke alatt a világ legszigorúbb környezetvédelmi szabványának, a bluesign®-nek megfelelő, klórmentes gyapjúkezelést alkalmazó gyapjúfonalakat kínált a mosáshoz, és a világon elsőként sajátította el a para-aramidok és meta-aramidok lágyítás utáni festését, illetve a világos színek és a tiszta (mosó)fehér gyapjún történő festését! Pulóverek és kardigánok » Pulóverek » Merinó pulóver Kama 4065 111 grafit

Termék Merinó pulóver Kama 4065 111 grafit termékcsoporthoz tartozik Férfi pulóverek, a márkához tartozik Kama, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Merinó pulóver Kama 4065 111 grafit - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
KategóriaPulóverek, Férfi pulóverek
MárkaKama
E-shopGamisport.hu

Merinó pulóver Kama 4065 111 grafit - ár és elérhetőség előzményei

Merinó pulóver Kama 4065 111 grafit - egyéb érdekes termékek

Merinó pulóver Kama 4065 111 grafit - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?